מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ויטמיניםתקוה12/06/2008
כמה זמן אפשר לשמור קופסה פתוחה של קפסולות של זרעי ענבים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרעי ענבים
ניצן פרימור17/06/2008תקוה שלום
בד"כ תאריך התפוגה מצוין ע"ג האריזה. התאריך תקף גם לאחר הפתיחה.
במידה ואין תאריך תפוגה, עדיף לא להשתמש בתכשיר.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למיסיל בהנקהשלומית10/06/2008
שלום
יש לי פטריה ברגל( בשוק) , רציתי לדעת האם אני יכולה למרוח למיסיל בהנקה, אם כן מה המינון ולמשך כמה זמן?
בני בן 3 חוד' יונק מלא
תודה
שלומית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר LAMISIL
ניצן פרימור10/06/2008אין בעיה במריחה חיצונית, המריחה נעשית אחת ליום בלבד, רצוי בערב.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעוץ לגבי נטילת 2 תרופותאורן08/06/2008
שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות לשתות בנוסף לרואקוטן כדור רמוטיב נגד דיכאון שאומרים שהוא טבעי לחלוטין ללא תופעות לוואי??
בתודה מראש אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמוטיב
ניצן פרימור08/06/2008אורן שלום
אין ניגוד בין שני התכשירים
חג שמח
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש ב-JANAUVIAmoshe rapapor05/06/2008
אני מטופל בדיאליזה ומזריק אינסולין מסוג לבמיר ונובורפיד העם אני יכול להתחיל טיפול ב-JANAUVIA אני מודה לך על תשובה מהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר JANAUVIA
ניצן פרימור05/06/2008משה שלום
לצערי לא ניתן לייעץ בצורה כזאת. עליך לשאול את מומחה הסכרת והנפרולוג.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעות אופטלגיןעינב דינור04/06/2008
שלום רב,
אישתי סובלת מחום גבוהה וצמרמורות מזה שלושה ימים היא לוקחת אופטלגין אחד כל יום לפני השינה בערך בשעה 7 למחרת בבוקר היא מרגישה מצויין
רציתי לשאול מה יכולות להיות השפעות של נטילת אופטלגין על בסיס יומי הן בטווח הקצר וחשוב לא
פחות בטווח הארוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השפעות אופטלגין
ניצן פרימור05/06/2008עינב שלום
התשובה בגוף השאלה, תופעת הלוואי שמרגישים טוב. בשימוש של טבליה אחת ביום הסיכוי לנזק קלוש ביותר.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צפורליעל03/06/2008
לפני שבוע קבלתי מרשם לצפורל 3 גרם ליום, עקב זיהום קשה בעור.
היום אמר לי הרופא להמשיך עם האנטיביוטיקה אפילו עוד שבועיים. האם 3 גרם ליום נחשב מינון גבוה יחסית? (אני מתרשמת שכן). האם ניתן לקחת מינון שכזה לתקופה ממושכת??? מהו הנזק האפשרי שיכול להיות לגוף עקב שימוש ארוך כל כך באנטיביוטיקה הזו?
ועוד שאלה (שאינה תחליף להתיעצות עם רופא כמובן, אבל בתור פרמקולוג, אשמח אם תחווה את דעתך בלבד). האם ניתן להוריד מינון ולהמשיך את האנטיביוטיקה? (למשל 2 גרם ליום)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל שלום
ניצן פרימור05/06/2008המינון סביר, לא מומלץ להורידו ולערער על האבחנה והקביעה של הרופא. כדי למנוע תופעות לוואי (פטרת וגינאלית למשל) מומלץ ליטול פרוביוטיקה.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרירות בפהעמוס03/06/2008
שלום רב, לאחר שאובחנתי ב- פולי ארטריטיס, התחלתי לקחת (לפני כשנה וחצי) סלאזופירין ופלקווניל. מאז ובמיווחד לאחר הוספת הפלקווניל לאוכל יש טעם מריר. מה הסיבה? האם זה בגלל הפלקווניל? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעמוס
ניצן פרימור05/06/2008עמוס שלום, זה אכן אחת מתופעות הלוואי של התכשיר.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משככי כאבים בהריוןיעלה03/06/2008
אני בהריון וסובלת מכאבי שיניים . האם אפשר לקחת משככי כאבים כגון אופטלגין? אקמול? האם יש בכך כדי להזיק לעובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משככי כאבים בהריון
ניצן פרימור03/06/2008יעלה שלום
תוכלי להשתמש באקמול אך מומלץ לצרוך כמה שפחות בעיקר עם את בשליש הראשון להריון.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- rewwer02/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
wer
ניצן פרימור02/06/2008No
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי רדוקטילחגית01/06/2008
שלום רב. אני בת 28 לפני יומיים התחלתי לשתות רדוקטיל , יש לי סחרחורות וחולשות במשך כל היום . בדקתי לחץ דם והוא נמוך מעט. האם אתה ממליץ לי להמשיך ליטול אותם?יש לציין שלפני שנה נטלתי אותם ולא היו לי כל תופעות לאווי. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רדוקטיל
ניצן פרימור02/06/2008חגית שלום
רדוקטיל עשוי להעלות לחץ דם ולא להורידו. ייתכן שאינך שותה מספיק..
בכל אופן, נסי לעשות הפסקה מספר ימים בנטילת רדוקטיל ובמידה ואלו תופעות לוואי של התכשיר עברי לתכשיר אחר.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קסניקל וברזלדבורה29/05/2008
אני לוקחת קסניקל כבר שנתיים בנוסף לתרופות אחרות:
אינסולין, כדורים ללחץ דם, אטרוקסין וכולסטרול.
התחלתי לקבל ביו ויט [BIO VIT] + ויטמין C עם תרכובת חומצת אמינו.
בגלל שזה טבעי אפשר לאכול במקביל דברי חלב וגם אם צריך באותו זמן לקחת קסניקל אפשר יחד.
האם זה נכון או יש משהו שנוגד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדבורה
ניצן פרימור02/06/2008אין ניגוד בין התכשירים אך קחי בחשבון שהקסניקל יפחית את ספיגת הויטמינים ממילא.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגברת תאבוןמממ28/05/2008
אני סובלת מתת משקל גובה 176 משקל 50 ק"ג אחרי לידות סובלת מחוסר תאבון פשוט אין חשק לאכול האם יש כדורים להגברת תאבון . (מעשנת כ15 סיגריות ביום) תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל- מממ
ניצן פרימור02/06/2008אין כדורים המותווים להגברת תיאבון .
סיגריות מעלות אנזים הנקרא ציטוכרום P450 שעשוי להביא להפחתה במשקל.
הפסקת עישון מגבירה תיאבון...
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגילוטוןנועה27/05/2008
בשל העדר ווסת (כבר 7 חודשים לערך) רשם לי רופא הנשים את התרופה פרוגילוטון.
יש לי 2 שאלות:
הראשונה- האם תרופה זו גורמת להשמנה?
השנייה- כמה זמן יש ליטול אותה ?
הבנתי מהרופא שיש לקחת אותה למשך כמה פעמים לאחר שהמחזור מופיע.. האם אין אפשרות ליטול חפיסה אחת ולהפסיק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגילוטון
ניצן פרימור02/06/2008הפרוגילוטון נועד להסדרת המחזור, רצוי ליטול אותו לפחות 3 חודשים . מבחינת השמנה תופעת הלוואי זניחה.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגילוטון והריון
שירה19/08/2014שלום רב,
גם לי הרופאת נשים נתנה ליטול במשך 21 יום (שזה 3 חפיסות) ובין לבין יש הפסקה של שבוע כדי להסדיר את המחזור. מה זה אומר הסדרת המחזור, שהוא יגיע בול כל 31 יום ?
ואז אפשר לחזות את הביוץ לפי החישוב של 14 יום פחות?
בנוסף,
1. האם הסיכוי להרות בעקבות ההסדרה של המחזור נעשה יותר גדול?
2. יתכן ויהיה דימום בין נטילות הכדורים שאינם ווסת ואם כן כמה זמן זה נמשך ואם זה בסדר.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשותה פרוגילוטון ויוטירוקס במקביל
קרן09/06/2015האם יש סכנה או תופעות במידה ואני שותה פרוגילוטון ויוטירוקס במקביל ?
האם יש סכנה או תופעות לפרוגילוטון מאחר ואני שותה אותו כבר שנתיים?
האם מאחר ואני לא מקבלת ווסת אני אצטרך לשתות פרוגחלוטון כל החיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי שינייםמלי27/05/2008
שלום,
כואבות לי השיניים בצד שמאל למעלה זה כחודש, כאשר בהתחלה היתה לי רגישות לחום/קור והיום הכאבים ללא הפסקה.
הייתי אצל רופא שיניים שלא מצא כלום למעט סתימה שקרובה לשורש.
עשו לי צילום של הסינוסים ומצאו שבצד ימין יש חכירה קלה, רופא משפחה נתן לי אנטיביוטיקה (אוגמנטין) נכון להיום עוד לא לקחתי אותה.
הייתי אצל רופא פה ולסת ועשו לי צילום פנורמי ולא מצאו כלום.
היום חזרתי לרופא שיניים והוא עשה לי טיפול שורש - כרגע אני עדין נמצאת בכאבים.
שאלתי היא מה יכולה להיות הבעיה? איזה משכך כאבים מומלץ לקחת? האם לקחת את האנטיביוטיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למלי
ניצן פרימור02/06/2008כרגע טפלי רק בכאב, במידה ואכן הבעייה היתה בשורש הכאבים יחלפו בתוך מספר ימים. תוכלי להשתמש באופטלגין, נרוסין או אדוויל נגד הכאבים. במידה והתופעה נמשכת יש להמשיך בבירור עד למציאת הסיבה.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אופלודקס והעלאת תפקודי כליהרפי27/05/2008
רציתי לדעת האם אופלודקס במינון של 200 מיליגרם
יכול להעלות את תפיקודי הכליה בבדיקת דם (קראטנין)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופלודקס
ניצן פרימור02/06/2008רפי שלום
רק במידה ומדובר בתפקוד לקוי כתוצאה מדלקת , אופלודקס יטפל בדלקת וישפר מצב הכילייה.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.png)

.jpg)