האמא של...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האמא של...
    מבולבלת
    29/06/2011

אני יוצאת עם משהו כבר 3 חודשים ולא יודעת מה לעשות, אני לא רגילה שחברים שלי רואים את המשפחה אולי אחרי חצי שנה, נסכם שהוא הראשון שנכנס עלי הביתה, והוא כבר נכנס באופן קבוע בלי בעיות עלי, וגם עד עכשיו לא נכנסתי לבתים של החברים שלי, וזה מלחיץ ואתי כשהוא שאל אותי אמרתי לו שאני רוצה שנדחה את זה עד שנדע שזה רציני בערך בחצי שנה, אבל עכשיו שכבר אני רוצה להכיר את המשפחה שלו אמא שלו לא מעוניינת ולפי מה שהבנתי היא רוצה שנחכה עד שהוא ידע שזה באמת רציני, ממה שהא אומר לי אני הבחורה הראשונה שהוא יכניס הביתה ( אני בת 23 והוא בן 26), אני מאוד רוצה שהחלק הזה כבר יגמר ולא יודעת מה לעשות אולי הוא משקר לי והוא זה שלא רוצה שאני אכנס או שזה באמתץ אמא שלו, ואם כן אז כאילו (לא יודעת אני מפחדת כי אני ממש מאוהבת בו ולא רוצה להיפגע), מה אני יכולה לעשות ו.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האמא של...

הוספת תגובה

• האמא של... - תגובה

מורן זיו-אש
    29/06/2011

שלום לך,
    נשמע כי הנושא מאוד מעיק עליך ומטריד אותך. אני ממליצה לך, עם כל הקושי, להתמקד במערכת היחסים של שניכם ומה קורה בה. לדעתי, פגישה עם הורים ומשפחה איננה מדד לרצינות הקשר ולשום דבר. רצינות של קשר נמדדת בהרבה מדדים ורובם קשורים לקשר ביניכם. כמו כן, אני לא חושבת שיש זמן שבו על בני הזוג להכיר את המשפחה.

אני ממליצה לך לבדוק האם טוב לך איתו? האם הוא מתייחס בכבוד? האם יש בו תכונות שאת רוצה אותם אצל בן זוגך ועוד..

בהצלחה!
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לאותו נושא...

מבולבלת
    01/07/2011

אני מודה לך על תשובתך, ובקשר לכך אני מאוד מעוניינת בו כבן זוגי והשבוע הבנתי שזה לא הוא שלא רוצה שאני אכנס אלה אמא שלו שעושה קצת פוזות, וזה לא שלא אכפת לי מאמא שלו אני פשוט היה לי מאוד קשה אם זה היה מהצד שלו שלא רוצה אבל עכשיו שזה ככה אני קצת יותר רגועה, תודה רבה לך על הזמן...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה