פורום פרידות, גירושין, בגידות - יש לך שאלה?

פורום זה הוא המקום לדסקס על מערכות יחסים, כאן תוכלו לשאול ולכתוב על משברים בזוגיות, זוגיות שנייה, ריבים, בעיות בנישואים, קשיים עם בן ובת הזוג, ייעוץ זוגי, פרידה וילדים ועוד
לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיליתי שאישתי מאוהבת באשה שמסכסכת בינינו
    אנונימי
    27/08/2023

כבר שנתיים שחברה של אישתי התאהבה בה, והפעילה עליה מניפולציות לתלות רגשית עמוקה שנהיתה כבר חזקה ממנה, והיא כבר טרף קל גם לספק את תאוותה הפיזית, כשתפסתי אותם על חם החברה הסיתה את אישתי להתגרש ממני, למרות שאמרתי לה שזו לא סיבה להתגרש כי יש ילדים באמצע.. בכל אופן היא עשתה לי תלונות שווא, צווי הרחקה , וגם החברה ההיא העלילה עליי שאני כביכול מתכתב איתה מינית ובוגד בה. כרגע אני גם סובל מניכור הורי.. ונפשית אין לי כח להתמודד עם הכל במקביל, והכי קשה זה שכשאמרתי את הסיבה האמיתית למה היא רוצה להתגרש, שזה הנטייות המיניות שלה, אז שניהם הגישו נגדי בנפרד תביעת לשון הרע, וכל התלונות שווא האפשריות בשביל לקבל צו הרחקה, ועכשיו אני עומד לפני 4 תביעות, אני יודע מה להגיב בשביל להדוף את הכל אבל אני ממוטט רגשית ואין לי כח למלחמות האלה. טיפולים רגשיים וייצוג משפטי זה פרווילגיה לעשירים, אני כרגע רק בתחילתו של הליך הגירושין שנכפה עליי ובמקביל משלם כבר מזונות זמניים.. מישהו יכול לייעץ לי מנסיונו איך בכל זאת צולחים את המצב הזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

• מענה לאיל - וידויים של גבר נשוי
    יפית
    19/08/2023

זה הרי וידוי עצמי, איל.
    ככה אתה עושה למירי, כבר יותר מ20 שנה.
    ככה עשית לרחל, וככה ממשיך לעשות לכל האחרות.
    מה שמדהים זה שאתה יודע שזה הרסני לאותן נשים, אבל אתהעדיין שם את האחריות עליהן וקורא להן חלשות.

אנוכיות זו לא חוזקה איל. זו חולשה עמוקה של הנפש לאהוב באמת אל האחר. אתה אוהב אך ורק את עצמך. זה עצוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

• לעשות עוד ילד או לעזוב?
    יוסי
    16/12/2022

אני יוסי, בן 40, נמצא כבר 3 שנים במערכת יחסים (לא נשואין) ויש לנו ילדה ביחד. בשנה הראשונה הייתה לי חיבה ומשיכה לבת הזוג שלי אבל עכשיו כבר אין. אנחנו רבים לפעמים, אבל לרוב מסתדרים טוב; יש ביננו חברות טובה ואף אופציה לקשרים מהצד. עם זאת אני רוצה להפסיק ולמצוא אישה שאני נמשך אליה ואוהב אותה.
    בת הזוג שלי מודעת לרצון שלי, אבל היא רוצה שנעשה עוד ילד לפני כן. מבחינתי זה זמן מתאים לעוד ילד ואני גם רואה את החשיבות שיהיה אח/אחות לבת שלנו. מצד שני, המשמעות של עוד הריון ועוד ילד, זה שאני נשאר לפחות עוד שנתיים במערכת יחסים בלי אהבה ומשמעות. כמו כן עם שני ילדים הכל הופך להיות יותר מסובך ויותר קשה.
    אני מתלבט מה לעשות. אשמח לעצה

לקביעת תור
    סגירה
    לעשות עוד ילד או לעזוב?

הוספת תגובה

תמונה

• אם תחליט להשאר, תשאר בשבילך

שיר
    30/12/2022

אל תשאר במקום שלא עושה לך טוב ולא אוהב, להכניס עוד ילד למערכת יחסים שלא עובדת זה לא בריא.. נשמע כאילו היא רואה בך רק תורם זרע ואחרי שהיא תקבל עוד ילד, אתה יכול ללכת..
    אני כן אוסיף שאתם בסהכ 3 שנים ביחד, בשלב כזה מוקדם להרים ידיים מהזוגיות זה נראה לי מוקדם. תעבוד על הזוגיות שלכם, בלי כל הקשרים מהצד, יש לכן כבר ילד קטן אחד- תתמקדו בו ובכם.
    אם זה יצליח, תוכלו להביא עוד ילד, מאהבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• האמת? יש פה אנשים ? פורקים פה ?
    אחת
    09/09/2022

האמת? יש פה באמת אנשים? רוצה לפרוק
    בזוגיות מתפוררת+תינוקת...
    זה באמת לא קשור לתינוקת, זה לא "תנו לזה זמן התקופה הזאת הכי קשה כולם עוברים" עזבו זה לא זה....
    מבולבלת, לא באמת יודעת מה לעשות... סקס אין, מודה שגם לא בא לי. לפחות לא איתו. אין מישהו אחר, ממש לא. אבל וואו ... מבולבלת.

הוספת תגובה

תמונה

• רוצה לפרט קצת יותר?

מאiר
    10/09/2022

גם רק סתם לפרוק זה בסדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• היי

Niro
    13/09/2022

כן תקופה קשה בהתחלה דורש סבלנות לפעמים טוב להתאוור ופשוט לדבר עם חבר/ה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• נבגדתי היא שואלת מה אני רוצה, אני רוצה שתבקש סליחה שתתן לי קצת מעבר לעובדות עשינו.. אלא גם מה היא מרגישה. יש סיכוי
    מיכאל
    01/09/2022

סובל מפוסט טראומה בשל בגידת אימי בילדות זוגתי ידעה אך בגדה כשהיא אף לוקחת בחשבון לאור עברי מצב אובדני. היא שואלת מה אני רוצה וככל שאני מנסה להסביר זה לא הולך. לא רציתי להתגרש יש לי ילדים מה לעשות מה לדרוש ממנה כדי שזה יעבוד

הוספת תגובה

תמונה

• לפני הכל לעבוד על החוסם שלך.

מאiר
    01/09/2022

כלום לא יעבוד לפני שתייצר בסיס יציב למי שאתה.
    אל אבל אל תדבר על אובדנות בשום צורה.
    לא מול עצמך ולא מולה.
    זה רק מקלקל והורס עוד יותר.
    אתה בא חלש מול כל ההתמודדות הזו, גם בעיני עצמך וגם מולה.
    להבין? אתה לא תצליח.
    בשבילך אין באמת הסבר שירגיע אותך.
    אין תירוץ שיניח את דעתך.
    היא גם לא באמת תוכל להסביר לך.
    אתם בלופ, זה מצב בו אתה דוחק בה להסביר, היא מרגישה מואשמת ללא הרף והודפת.
    בין אם בצדק ובין אם לא, אף אחד לא יכול להיות תחת אש כל היום.
    אולי נכון יהיה לפנות לעזרה, גם ברמה הפרטנית וגם הזוגית.
    מישהו אחר אובייקטיבי שיאמר דברים בצורה אחרת ממש שכבר "נחפר" בבית.
    משם תתחילו לנסות להבין אם יש תקומה.
    חשוב שתבין, מרגע שהאמון נשבר באמת, הוא לעולם לא יחזור להיות מה שהיה.
    לא כולם יכולים להתמודד עם זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• סימנים לבגידה של חברה
    יסמין
    26/08/2022

שלום לכולם,

צריכה את עזרתכם והייעוץ שלכם בנושא מאוד מורכב עבורי...
    אני בשנות ה30 לחיי, יש לי חברה מאוד טובה, חברות של שנים, בת בית, אשת סוד, הכל..
    היא נשואה עם ילד.
    אני לאחרונה מגלה סימנים ללא ידיעתה, לא יודעת אם היא בוגדת בבעלה, אבל יש לה ידיד טוב שיצא לי לראות אותו כמה פעמים בבילוי משותף איתה.. על פניו יש כימיה, צחוקים, וממש פנאן.
    אני חושדת שהם מנהלים משהו... היא מדברת עלין המון, ואני מגלה דרך הרשת החברתית דברים, היא לא מספרת לי כלום ואפילו משקרת ועליתי על זה כמה פעמים ללא ידיעתה.. אני לא יודעת למה הסימנים האלה מתגלים בפניי, אין לי מה לעשות עם זה ואני לא יודעת מה לעשות עם זה. אני מנסה מצד אחד להבין אותה אבל מצד שני קשה לי להתנהל ככנ כשאני יודעת דברים ושאני צריכה להתנהג כאילו הכל רגיל, זה קשה ואפילו מטריד כי הייתי רוצה שהיא כן תשתף אותי בדברים כאלה..
    מה לדעתכם עליי לעשות? להמשיך לתת לסימנים להתגלות בפניי (היום זה לא כזה קשה לצערי) או לנסות לדבר איתה ולהגיד לה שאני חושבת שיש פה משהו מעבר? איך מתחילים שיחה כזאת?

אודה לעזרתכם כי אין לי למי לפנות!!

לקביעת תור
    סגירה
    סימנים לבגידה של חברה

הוספת תגובה

תמונה

• מרגע שאנחנו מודעים למשהו.

מאiר
    26/08/2022

כל החלקים מסתדרים מאליהם.
    בגדול אין לי באמת היכולת לומר שיש שם קשר מעבר לחברות.
    אבל ממילא לא זו השאלה.
    זה מאוד תלוי בכמה אתן באמת חברות וכמה טוב הקשר, מבוסס אמון וכו.
    לא הרבה נשים תתוודנה על ניהול קשר אסור גם בפני חברה טובה.
    זה משהו מאוד מפחיד לחשוף שכן יש לזה מחיר גבוה.
    גבוה מדי.
    לא פעם נחשוף בפני חבר רק אם הוא עבר מצב דומה.
    במצב הזה נוצר מצב של "אתה יודע עליי אבל גם אני יודע עליך"
    בנוסף יש את התחושה של "היא תבין אותי, אחרי הכל גם היא היתה שם".
    בנוסף לכך שחברה טובה מכירה את הבעל, המשפחה וזה מקשה על כל הסיפור.
    בטח אצלה.
    אם אתם ממש חברות נפש, את בהחלט יכולה פשוט להעלות את זה בפניה בצורה של - אני יודעת ואת צריכה להיזהר יותר כי זה מתחיל להראות.
    זה בא ממקום של דאגה כביכול, מה שמרכך את כל הסיפור.
    מלבד הרצון לדעת ולהרגיש שותפה לסוד, אין לך הרבה מה לעשות עם זה.
    כחברה טובה יש מקום לזהות אם חברתך לא בדרך למדרון שיפגע בחייה ולנסות לסייע לה.
    אם היא תרצה בכך כמובן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• תגובה לאישה שבעלה בגד בה
    מורן
    25/08/2022

בגידה

לקביעת תור
    סגירה
    תגובה לאישה שבעלה בגד בה

הוספת תגובה

תמונה

• יש לזה המשך?

מאiר
    25/08/2022

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• בעל נתפס בשקר מה עושים
    רחלי
    21/08/2022

מסתבר שבעלי משתמש בויאגרה.עליתי על זה כשמצאתי כדורים בכיס המכנס שלו ולא אמרתי כלום כי לא רציתי להביך אותו.מאז שוב רכש כדורים ועליתי על זה שוב.ככשאלתי אותו על כך אמר שרצה לנסות .לשאלתי האם זו פעם ראשונה שרוכש אמר שכן..
    מצד אחד יכול להיות שיש לו בעייה,מצד שני משקר לי בפנים במצח נחושה.אם יש לו בעייה ואכן בחר להשתמש בהם האין זו זכותי כאשתו מזה 16 שנה לדעת מזה??.יחסי המין שלנו מהנים למרות שהיה רוצה יותר מהם..
    חשה נבגדת ,חשה משבר אמון עמוק .יש לציין שבעבר כבר תפסתי אותו על שקרים קטנים ועכשיו מתחילה לעלות לי מחשבה שאולי בוגד בי ...
    מה עושים האם לומר לו שאני יודעת שהוא משתמש בויאגsרה מזה שנה בערך...האם לא היה צריך לעדכן אותי בתור אשתו ???

לקביעת תור
    סגירה
    בעל נתפס בשקר מה עושים

הוספת תגובה

תמונה

• תקשורת לקויה

מאiר
    22/08/2022

בעיקרון זה מה שהכי זועק ממה שכתבת.
    התקשורת בניכם לקויה ותחושה שאינכם חברים.
    לא באמת.
    אחרת היה שיתוף הדדי בדברים מסוג זה ובכלל.
    באשר לשימוש והחשש מבגידה.
    האל את מרגישה שיחס השימוש אל מול תדירות יחסי המין בניכם תואמת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• זקוקה לעצה ותמיכה
    נוי
    29/04/2022

בעלי בגד בי והלך עם חבר לחדר פרטי והזמינו 2 זונות ולאחר סכסוך קשה עם אותו חבר הוא בא וסיפר לי שהם היו בחדר פרטי עם ג'קוזי ומיטה זוגית וזיינו שם ...קיבלתי את חום חיי, חשבתי שאני מתה במקום,לא יכולתי לעמוד על הרגליים, הייתי בהלם מוחלט וכמובן שבעלי מכחיש וטוען שאוהב אותי מאד ואת הילדים,יש לנו 4 ילדים ואנחנו יחד 18 שנה מגיל 21, הוא האהבה שלי הכי גדולה וזה היה בשבילי כמו מוות ....מאז אני פשוט לא מצליחה לאכול ורוצה רק להיות במיטה ואני עוברת משבר מאד גדול שמרגיש כמו סוף העולם, לא מסוגל לחשוב,אני פוחדת מכך שלא אצליח להתנתק מהחוויה הזאת לעולם, אני ממש מתאבלת, רציתי וביקשתי להתגרש והוא לא מוכן וטוען שאוהב אותי והכל שקר, אני לא מצליחה להאמין לו לשום מילה. הייתי לידו ברגעים הכי קשים שיש ומעולם לא פגעתי בו ...אני כל כך פגועה וכל כך עייפה ומתביישת גם ולא מסוגלת לשתף את קרובי במה שקרה....אבל זאת המציאות,זה קרה וזה בלתי נסלח מבחינתי אבל מצד שני חוששת מהמון דברים ובמיוחד מהמרחק מהאיש שאני כל כך אוהבת.....

לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעצה ותמיכה

הוספת תגובה

תמונה

• מבחינתך אין סליחה

מישהו
    05/05/2022

אם את כל כך אוהבת וזו הייתה מעידה חד פעמית ניראה לי אפשר לסלוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• גיליתי שהוא בגד 3 פעמים בשנה האחרונה
    עצובה
    25/03/2022

אני עייפה,ניצבת הפעם מול הפעם שידעתי שתגיע, הפעם השלישית. אני מרגישה לכודה בתוך כורי עכביש ולא מצליחה למצוא את דרכי החוצה,הפחד משתק אותי. הפעם הראשונה הבהילה אותי כולכך , הנשמה שלי כאילו ברחה הכי רחוק שאפשר,הנפש נפצעה ונחבלה. בהתחלה האמנתי שצריך לשקם,קראתי על בגידות והאמנתי שנוכל לשפר הכל, כלום לא עזר,היחסים חזרו להיות מתעללים, מקטינים, אין פרגון,חום,אהבה,חיבוק,מילה טובה ,סקס קורה כולכך מעט...לפניו הייתי מינית, אחריו נהייתי כבויה. במשך שנים ניסיתי להילחם,לצעוק,לזעוק, ובסוף מתתי. אני חיה מתה, הבדידות האלה רמסו אפילו את התקווה, הפעם אני חייבת להיות חזקה ואמיצה. אני חייבת לקום וללכת ,תחושת העלבון, הפגיעה, הצריבה, מרגישה כמו עציץ יבש שבכוונה לא משקים,מרגישה ריקה. הוא כל פעם מצליח להשאיר אותי אבל זה בגלל שאני פוחדת מידי לקום וללכת. מבקשת חיזוק

הוספת תגובה

תמונה

• לפעמים יש שני צדדים למטבע

נמצא באותו מצב
    27/03/2022

אין כמו כאב של בגידה הסכין שננאצת חזק כלכך בלב ,אבל אני מאמין שתמיד יש שני צדדים למטבע ואת צריכה לשאול את עצמך למה כל פעם נשארת ולמה התאהבת בו בהתחלה ותגלי שאתם שני חלקים של אותו שלם לפעמים ההזנחה היא הדדית והפעולות קורות בשני הכיוונים והגידה היא התוצאה של כשלים והזנחה במערכת הזוגית ,לכן לפני שממהרים לזרוק הכל לפח תנסו טיפול זוגי או גישור על הפערים שנוצרו ועם אחרי כל זה לא הצליח רק אז אפשר להרים ידיים ולהגיד שניסינו למרות שתמיד ניתן לתקן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• בבקשה תענו אני לא יודע מה לעשות
    שאלה דחופה
    19/09/2021

אני מבין שזה כייף יחסים פתוחים כל עוד הכל כמובן בידיעה אבל אם היא בגדה בי פעמיים עם 2 אחרים בלי ידעתי ומחקה הודעות למרות היחסים פתוחים מה אז? מה אני אמור לעשות

הוספת תגובה

תמונה

• אתה הסכמת לחציית גבולות ולכן אין הגבלה

לי
    03/10/2021

הסכמת לחציית גבולות ולכן אין הגבלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• יחסים פתוחים כל עוד זה בהסכמה

שי
    04/10/2021

יחסים פתוחים כל עוד זה בהסכמה אני לא ילך למשהיא אם היא לא מסכימה או ללא ידיעת היא ידעה שאני לא מסכים שהיא תלך אליו אבל הלכה מאחורי גבי אז מה אז?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• חציית גבולות וניצול הזדמנויות בעת משבר
    סול
    27/09/2021

היי,

נשואים 8 שנים 3 ילדים בני 37.
    בשנים אחרונות בשליחות בחול, הגעתי לפני מספר חודשים לארץ ללדת את הילד השלישי.
    תקופה מורכבת בו היתי 3 חודשים לבד עם 2 ילדים, לידה - הבעל נכח וטס חזרה שבועיים לאחר מכן
    ונשארתי שוב לבד עם הילדים 3 חודשים נוספים עד הטיסה חזרה.
    במהלך כל התקופה של "הלבד" בארץ בעלי הקים בורדל של ממש ואף גרר חברים מהעבודה. אלכוהול, בחורות, יציאות, טינדר וכל הטוב הזה.
    התעמתתי איתו וזה תפס אותו לא מוכן שהכחיש.
    היו עימותים נוספים בהם הודה וביקש סליחה.
    אנחנו בשפל.
    אני מאוד מפוכסת ולא נשברת למען הילדים.
    בדובר בחציית גבול ברורה ומוכוונת שכוללת הסתרה, שקרים ומי יודע מה עוד.
    מרגישה שאיש זר לי, שחייב לטפל בהתמכרות החבויה הזו.
    אין לי יכולת לסלוח ואיני מעוניינת לשקם דבר.
    גרים ביחד כדי לא לזעזע את הילדים עם מעבר נוסף.
    אשמח לעצות, המלצות לטיפול
    תודה

הוספת תגובה

תמונה

• כל התיאור שלך זה דפוס שיחזור על עצמו

לי
    03/10/2021

כל התיאור שלך זה דפוס שיחזור על עצמו, לשקול לעזוב והוא יממן אותך ואת הילדים או להשאר עם תסכול תמידי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• נישואים רקובים, בדידות ואי יכולת לקבל החלטות
    ניקו
    01/10/2021

נשוי 12 שנה, ממש תאונה. אישה קרה, נוראית, מוזרה, אין לנו סקס, חיים כשותפים. אין לי מושג מה קורה איתה ולה אין הבנה בחיים שלי. כמובן שאני לא תמים לחשוב שאין לה מישהו, או אחרים אבל הכל כנראה יותר חזק מההחלטה לסיים את הסיוט הזה. מה עושים?

הוספת תגובה

תמונה

• התחל דרך חדשה וקבל החלטות קרות

לי
    03/10/2021

קבל החלטות קרות, שיחה נוקבת ובמידה ואין שיפור להתחיל דרך חדשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• הודעות סקס של בעלי ומישהי מהעבודה שלו
    מרגישה מושפלת
    15/08/2021

חדשה כאן,
    רוצה לפרוק, אין לי עם מי לדבר על מה שאני עוברת שלושה חודשים.
    בבקשה אל תשפטו קשה לי מאוד
    לפני שלושה חודשים בשבת בבוקר, ראיתי את בעלי לידי במיטה מסמס, היות ואני ללא משקפיים לא יכולתי לראות במה מדובר
    רצה הגורל והקטן שלנו התעורר חולה ובעלי הכניס אותו למקלחת, אין לי מושג מאיפה היה לי כוח, פתחתי את הטלפון שלו וחשכו עיניי
    הודעות סקס עם מישהי מהעבודה צעירה בת 20 פלוס.
    אנחנו בני 40.
    הרגשתי שאני מאבדת הכרה והרכשתי שלחץ הדם יורד לי, כמובן הדבר הראשון היה לנסות לצלם הכל מהטלפון שלי, לא הצלחתי מרוב לחץ הרוב יצא מטושטש.
    צרחתי לו שיבוא מייד לחדר ושאלתי מה זה??? אתה בוגד בי ומי זאת???
    אמר לי מה את מתעצבנת סהכ סמסים לא היה כלום ולא הייתה לזה חשיבות.
    באותו רגע סימס לה שעליתי על ההודעות ושלא תפנה אליו, היא ענתה מי הוא בכלל ושלא יפנה אליה.
    התפרקתי לגורמיםמהמלל המזוויע שהיה שם והפגיעה שלי באמת גמרה אותי נפשית, לא קמתי מהמיטה שבועיים וחצי, הוא נשאר בבית, לא אכלתי חודש וחצי וירדתי המון במשקל, אין לי לילה ולא יום.
    הוא בנתיים חזר לעבודה והיא כמובן עובדת שם.
    הוא התחנן ללכת ליועץ זוגי כי לא מוכן לוותר עליי ונשבע שלא היה שום מגע מיני כי היא גיבור מקלדת ולא היה מסוגל לעשות את זה, לטענתו היה יכול להכנס איתה למיטה אחרי יום כי היא כזו.
    לא מאמינה לו!
    בשבוע שגיליתי התקשרתי אליה, היא קיבלה חום, אמרה לי שהיו פלירטוטים ונדיקה חפוזה ליד המעלית בעבודה והודעות וזה הכל, אמרה שלא נפגשו אחרי שעות העבודה ולא היה כלום ולא יודעת איך נסחפה לזה בכלל.
    אני בוכה כל היום, אין לי אמון, יש לי ילדים קטנים ואני לא יודעת איך אסתדר לבד איתם, אני לא מאמינה בו ולא במילה שיוצאת לו מהפה.
    איך ממשיכים מכאן?
    אני יודעת שהכי קל לקום וללכת, כרגע זה מה שאני רוצה לעשות, לא יודעת מה לחשוב ואיך לחשוב.
    הלכנו כמה פעמים ליועצת זוגית, לא נותן לי כלום, הוא נשבע גם שם שאני אהבת חייו ומעולם לא רצה לעזוב את הבית ושהוא עשה טעות והוא מתנצל כל יום 24/7! אני לא יודעת מה לעשות אני יודעת שחלקכם בטח ילעגו או יצחקו כי אני עם מנטליות של פעם, מבחינתי זו בגידה לכל דבר ואני לא מסוגלת לנתק את הראש מהמלל שראיתי ומכמה מחמאות הוא נתן לה והיא לו ועל כל הדברים שהם רוצים לעשות אחת לשנייה, אני בוכה בלי הפסקה ואין לי את מי לשתף במעגל חברות או משפחה.

הוספת תגובה

תמונה

• קודם כל זה באמת מזעזע

אליהו
    20/08/2021

לא קשור לפעם או לא של פעם, אתם זוג ולא פוזלים החוצה. נראה לי שבשלב הזה הוא עדיין בהתגוננות ולא מצליח לקחת אחריות על מעשיו ויתכן שאם את לא תהיי בחדר הוא יצליח קצת יותר להיפתח.
    ההמלצה שלי: תחליפו יועץ תבואי לפגישה ראשונה תספרי את הדברים ותתני לבעלך להתחיל את התהליך לבד. את תצטרפי בנמשל כאשר בעלך יהיה בשל לתהליך זוגי.
    אל תדחי או תדחיקי כי ככה אי אפשר להמשיך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• התחלנו יעוץ והפסקנו

מרגישה מושפלת
    25/08/2021

הוא מתחרט ומתנצל מיליון פעם ביום
    כמה חודשים שהוא בוכה כמו תינוק כי אני רוצה להתגרש
    הוא טוען מיליון פעם שאין ולא היה שום רגש, הוא נסחף והתלהב כמו ילד בן 13 ולא חשב על התוצאות שיבואו אחרכך
    מיותר לציין שכל אמון שהיה לי בו נעלם כלא היה
    נשבע שלא היו יחסי מין וטען שאם היה אוצה היה אפשר לעשות זאת תוך חצי שעה כי היא כייונה לשם( לטענתו לא היה מסוגל), ידע שהוא עושה משהו אסור( ההתכתבויות ) אבל לא ידע איך להפסיק
    מאידך, אמא שזה שעליתי על זה זה המתנה הכי גדולה כי בסופו של דבר רצה להיתפס ואם לא הייתי עולה על זה הוא היה מפסיק לבד תוך יום יומיים כי לא היה לזה עתיד.
    אני לא יודעת מה לעשות, כרגע הפסקנו יעוץ זוגי, הרגשתי שאני יותר מתעצבנת כל פעם שהולכים לשם
    זה לא נתן לי כלום ואני לא מסוגלת לסלוח או לשכוח( למרות שהיו בגדות קשות יותר עם זוגות והיום הם מטפחים זוגיות מהממת)
    אני פשוט לא מסוגלת, מבחינתי אפילו הודעות כאלה זה חציית קווים אדומים ובגידה לכל דבר.
    אני לא מסוגלת להרים את עצמי, מושפלת וכואבת מכל הבגידה הזאת.
    לא יודעת איפה אמצע כוחות להמשיך בחיים, איתו או בלעדיו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• באמת מצב בו הכאב מאפיל על כל דבר אחר

אליהו
    25/08/2021

בשביל להחליט על הצעד הבא צריך קצת שקט. שהעלבון והפגיעה לא יופיעו לך מול העיינים גם לא בתחנונים. פשוט שקט דממה לא בשביל להשתקם אלא בשביל להכדיר. תחשבי באלו תנאים היית מוכנה להיות איתו שוב בזוגיות משהו שאפשר להציב לו דרישות ויעדים, מה התהליך ידרוש ממנו או ממך. אם את לא מוצאת פתרונות תחליטי עם את נשארת בשותפות בלי זוגיות או קמה והולכת.
    בכל מקרה בעלך פגע בך באופן חמור וזה לגיטימי שאינך יודעת עדיין את נפשך.
    שנה טובה ומתןקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• האם לסלוח על בגידה כזאת.....?
    עוד אחד שנבגד
    08/07/2021

אישתי בגדה בי... אחרי 12 שנות של נישואין... הייתי גבר הכי בטוח בעצמו, האמנתי לה בעניים עצומות... גם כשאישתו של הבוגד אמרה לי "משהו שם לא כשורה.. אני מכירה את בעלי כשהוא בוגד..." תמיד אמרתי "אני יודע י אישתי והיא לא מסוגלת לזה..." עד שקיבלתי את הפצצה... אישתי מסוגלת ועוד איך... מסוגלת לבגוד בי גם בבית שלי... ברכב שלי... בכל מקום קדוש או מתנה שנתתי לה.... גרמה לי להאמין שזה חבר שלי... להיפגש איתו כמעט כ שבוע אצלנו בבית ובמקביל לשכב איתו... חשדתי עם הזמן.. אבל האמנתי לה כעיוור... היום כשהכל התגלה .... היא בהריון.. ממני (כן הנושא בדוק) אבל אני חשב עם מי אני חיי? זה לא רק בגידה... לא רק שקר... זה השפלה... לגרום לי להיפגש על בסיס שבועי עם ה"חבר" ולהאמים שזה חבר שלי... לתת לו לבלות איתי, לשתות איתי ולהסתכל לי בעניים... היא כם מתחרטת על זה היום... היא סיפרה הכל לבד... אבל אין אפשר לסלוח ולחיות בידיעה שזה הבן אדם שאני חיי איתו ובונה עתיד... אימא לילדים שלי... בן אדם שמסוגל לעשות דבר כזה... האם לסלוח...?

הוספת תגובה

תמונה

• אחי , תברח ממנה ,

שלומי
    08/07/2021

ראשית מעבר לבגידה ,
    עצם העובדה שהכירה בינכם זה כל כך נבזי ,
    תברח מהר.
    אתה תמצא אהבה חדשה ותבנה חיים טובים מחדש.
    נכון זה כואב זה גיהנום וזה משפיל , אבל זה יעבור.
    תקים משפחה חדשה ותמשיך הלאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה