מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דייטשירי08/01/2008
יש לי דייט היום בערב עם מישהו שלא ראיתי,
אני חוששת שלא ימצא חן בעיני, אני מאד רוצה שימצא חן בעיני כי בתקופה האחרונה אף אחד לא גורם לי להתלהב. אני תמיד מעדיפה לבלות עם חברות מאשר להשקיע בתחילת קשר. אל אם הוא סוף סוף ימצא חן בעיני ממש, אני אשקיע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרדיט מינוס
איילת לחמי09/01/2008היי שירי,
אני מאוד מבינה לליבך- להתניע קשר בתחילתו יכול להיות משהו שמתריך הרבה אנרגיה ומאמץ ולכן לרובנו יותר קל לא להיות במקום הסה אלא לבלות למשל עם חברות קרובות ולהמשיך להתנהל בשיגרה. זו אחת הסיבות למשל שאנשים מעדיפים להשאר בקשר יציב ולא להיפרד ולחפש קשרים חדשים- השינוי מצריך הרבה מאמץ ובעיקר הלא נודע יכול להפחיד.
את כותבת בתחילת דברייך עוד לפני שפגשת את הבחור עוד לפני ההתרגשות את מדברת על כך שאת חוששת שהוא לא ימצא חן בעינייך. האם את מאמינה שמחשבה שמגשימה את עצמה?
ייתכן שאת נמצאת במקום בו את כל כך מפחדת מכך שזה לא יצליח שאת מזמנת לעצמך את חוסר ההצלחה.
את חוששת מכך שהוא לא ימצא חן- את מגיעה לדייט כבר עם האופציה שאולי הוא לא ימצא חן בעיניים בלי קרדיט. הבחור שלך נמצא בקרדיט מינוס ועכשיו הוא צריך להוכיח שהוא שווה את זה. זה הרבה יותר קשה למצוא חן בעינייך ממצב של קרדיט מינוס מאשר אם הוא היה בפלוס
מה את אומרת?
האם את מזהה את ההתנהגות הזו?
בהצלחה
איילת לחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)