זקוקה להעצמה ואופטימיות בדרך לשינוי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה להעצמה ואופטימיות בדרך לשינוי
    אני
    11/07/2011

אני אמא לתינוק ולילדה בת 4. עברתי דרך ארוכה להיות אמא ואני עוד מעט נושקת לגיל 40. לפני שהפכתי לאמא הקדשתי הרבה זמן ללימודים ורציתי להיות מורה במשרד החינוך אך נשחקתי מהר וראיתי שזה לא בשבילי. לאחר מכן מימשתי את עצמי בשוק הפרטי הן בחברות והן באופן עצמאי ודי נהניתי. מאז שעברתי טיפולי פריון , היריון ולידות אני לא ממש עובדת כבר. ואני מרגישה צער שלא תקעתי יתד בכלום. אבל יש לי ניסיון רב בתחום חינוך. עם זאת התאהבתי בגן הילדים וברצוני להפוך לגננת. גם בגלל האהבה שלי הרבה לתחום והניסיון החינוכי. אני רוצה ללמוד את התחום וגם לעבוד. אבל יש לי הרבה חששות וחוסר בטחון איך מתחילים הכל שוב ואם זה לא יצליח. אני מרגישה שאני לא מוצאת זמן לכלום. מה גם שיש לי שני הורים כרגע שבבית חולים וזה מאוד מעציב אותי . אני רוצה לפרוץ דרך לעשות שינוי וכל כך קשה לי. אשמח לטיפים מכן ולעצות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זקוקה להעצמה ואופטימיות בדרך לשינוי - תגובה

מורן זיו-אש
    13/07/2011

שלום לך,
    נשמע כי עברת (ועדיין עוברת) הרבה משברים בחייך אך ניכר כי צמחת והתעצמת מהם. את בחורה חזקה ואני בטוחה כי יש בך את הכוחות להתחיל משהו חדש. נראה לי גם כי למרות הקשיים איתם את מתמודדת היום יש לך גם מוטיבציה לחשוב ולדאוג לעצמך.
    אני מחזקת אותך!!!
    תחום גני הילדים הוא תחום מצויין!
    אני ממליצה לך לחפש עבודה בתור סייעת בגן ילדים ולהתנסות בתחום בשנה הקרובה. בדרך זו תוכלי לדעת אם אכן זה מה שאת רוצה. כמו כן, תהיה לך שנה לתכנן את צעדיך להמשך (האם את צריכה תעודה או לא, מה צריך כדי לפתוח גן פרטי, כיצד נכנסים למשרד החינוך ועוד...). בנוסף, שנה זו גם תאפשר לך לתרגל את חזרתך לעבודה ואת כל הכרוך בכך.

מאחלת לך הצלחה!
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך התכתבות

אני
    19/07/2011

שלום מורן,
    תודה על התיחסותך.
    אכן החיים שלי מלאי משברים. כיצד ידעת זאת? ועדיין עוברת אינסוף ומרגישה את ההרגשה הזאת של הפסימיות והבלגן הנפשי. הכל מבולגן אצלי בראש והבדידות גם היא גדולה למרות הבעל התומך והילדים המדהימים שלי. הרבה עצב וקושי יש בתוכי.

כעקרון אני יכולה לחפש עבודה כגננת בגן פרטי וזה מה שאני מנסה לעשות בזמני ובכוחי הדל. יש לי אפשרות גם לגשת למפקחת במשרד החינוך ולהציע את עצמי. לגבי פתיחת גן פרטי זה שאיפה בעתיד. אבל קשה קשה לי אני לרגע מרגישה חזקה ונחושה ולרגע מרגישה נחותה ומרוחקת.על סייעת לא חשבתי זה לא מענין אותי ולא ציפיתי ממך לתשובה כזו שתתן לי העצמה אישית. יש לי הרבה מה להציע רק שהוא לא יוצא החוצה.

אשמח אם תחזרי ותגיבי
    המשך שבוע ונעים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך התכתבות - תגובה

מורן זיו-אש
    20/07/2011

שוב שלום,
    כל מה שאת מרגישה וחווה הוא לגיטימי. בתקופה כזו מאוד קשה ליזום ולהביא את עצמך לעשייה. הכל נראה שחור ואת לא מאמינה שמישהו יתן לך את ההזדמנות שאת זקוקה לה אז בשביל מה לטרוח... אבל אני מבטיחה לך שזה יקרה!!!!
    אני ממליצה לך לחלק את הכל למטרות קטנות מאוד. כל יום משהו קטן עד שתתחזקי ותתמלאי בכוחות. לדוגמא: ערכי רשימה של גנים שבהם מתאים לך לעבוד, למחרת תתקשרי לשני מקומות, ביום הבא תתקשרי למפקחת וכן הלאה. זה לא יהיה פשוט אך תבחרי לעשות זאת ברגעים שאת יותר מחוזקת... ואל תשפטי את עצמך בחומרה!!
    אני קוראת את דברייך וניכר שאת במשבר אך אני לא יכולה להתעלם מהכוחות שיש בך, הם מאוד בולטים מבין השורות. אני יודעת שתשיגי את מטרותיך!!

נ.ב. אם את גננת מצבך מעולה!!!

מאחלת לך הצלחה!!
    כמובן שאת מוזמנת להמשיך לעדכן ולהתעודד

מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למורן המקסימה!

אני
    07/08/2011

תודה על המילים החמות והעדוד.
    אחזור ואעדכן
    בהערכה רבה ממני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעזור

עדי
    03/08/2011

רעות שלום,
    אולי אוכל לעזור בשמחה ומתוך הרבה רצון טוב
    אם תרצי תפני אליי במייל
    [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעדי

אני
    07/08/2011

על איזו עזרה את מדברת?
    אשמח אם תבהירי את עצמך לפני שאני פונה אלייך.
    בכל אופן תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה