מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לישכב אם נער.12/01/2008
שלום אני בת 28 ואני מפנטזת בזמן האחרון על נערים בני 14 15 ופחות... אני כל כך רוצה את זה האם אני בסדר? זה חוקי?,האם יש עוד מישהי מכאן שמפנטזת על נערים?.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה לקבל אישור
איילת לחמי12/01/2008שלום לך
את שואלת הרבה שאלות בשביל לאשרר לעצמך את התחושות שלך והרגשות שלך
האם את מרגישה שיש משהו לא בסדר במה שאת מרגישה?
האם פעם מימשת משהו כזה או שזה רק בגדר תחושה?
מדוע את חושבת שאת מפנטזת על נערים כה צעירים?
אשמח אם תשתפי אותנו
איילת לחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני כבר רוצה הרבה זמן לעשות את זה
.13/01/2008אבל עד היום פחדתי לנסות לממש את זה כי מפחדת שיחשבו שאני לא נורמאלית או סוטה,אני לא מרגישה שזה לא בסדר אך ליפעמים זה כימעט יוצא משליטה אני מרגישה משיכה חזקה ביותר לנערים פעם העברתי שיעורי עזר לשכן שלי בן 13 וכל שיעור נימשכתי אליו ולא יכולתי להיתאפק כימעט הרבה פעמים התחלתי "למשש" את גבו וחשתי גירוי מיני קשה לי לישלוט על זה אני יודעת שזה לא בסדר כי הוא רק בא לשיעור עזר אבל האם זה בסדר או יותר מוסרי לישכב אם נער שהסכים?,אני לא ממש יודעת למה אני נימשכת לנערים לא פעם שאלתי את עצמי את השאלה הזאת,אני נורא רוצה תמיכה בנושא אני לא רוצה להרגיש יותר מוזרה הרבה פעמים ניסיתי להדחיק את זה ליפני כמה שנים אבל כבר דיי ברור שאין טעם להדחיק את זה אני לא פעם מאוננת על נערים
אפילו בעבודה אני לא יודעת אם זה בסדר לא בסדר אני מיתבישת לדבר על זה אם חברות ואני לא יודעת מי ירצה אותי אם ידע שאני נימשכת לנערים ואף ילדים,אני חייבת תמיכה ואני רוצה לדעת האם זה בסדר והאם יש עוד נשים כאלה אם אף אחת אין לי אומץ לדבר על זה רק בעילום שם.תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול מקצועי
איילת לחמי13/01/2008שלום יקרה
את מתארת תחושות רבות של משיכה לנערים ולילדים ובבד בבד מתארת תחושות של בושה פחד וספק בתחושות אלו. את מעלה רצון עז לקבל תמיכה לתחושות שלך מנשים אחרות שוב על מנת לאשר את עצמך ואת תחושותייך. כמו כן את מביעה רצון לקבל תמיכה נפשית על מנת להבין את התחושות והמשיכות שלך.
מדוע את לא ניגשת לקבל טיפול באופן פרטי? האם את מסוגלת להביא את עצמך למצב בו תדברי עם אשת מקצוע על תחושותייך? הרבה פעמים תחושות שעולות בנו יכולות להפחיד אותנו עד שיתוק ואם נשמור אותן בבטן הן רק יתעצמו ולשתף ולפרוק את אותן מחשבות ותחושות עם אדם אחר שתדע לטפל בהן באופן מקצועי יוכל להקל עלייך מאוד
בינתיים אני יכולה לומר שטוב שאת לא פועלת לממימוש התשוקות שלך עם אותם נערים צעירים מכיוון שהרצון שלך לא בהכרח תואם את הרצון שלהם וסיטואציה כזו של נגיעה אירוטית בגופם כאשר הם אינם בשלים לכך מבחינה מינית ונפשית ואף שלא בחרו בכך, יכולה לגרום להם לטראומות רבות. כמו כן מעשה זה אינו חוקי.
ושוב יקרה, טיפול מקצועי של פסיכולוגית יכול להועיל לך להבין את התחושות שלך, את המקור שלהן ובעיקר כיצד לגרום לעצמך להרגיש טוב יותר ושלמה יותר עם עצמך
בהצלחה
איילת לחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,אך הייתי רוצה לדעת אם יש עוד
.14/01/2008נשים אם תשוקות דומות אני רוצה סוף סוף להיפטר מתחושת החריגות הזאת זה אוכל אותי מבפנים
אני לא רוצה להרגיש כמו איזה סוטה חריגה,אני חושבת שאנסה לדבר אם פסיכולוגית תודה על העצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)