מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרידה וגירושיןבת3302/08/2011
הי, אני יוצאת בימים אלה מקשר של 13 שנה, מהצבא אנחנו ביחד, מכירים מהבית-ספר, התחתנו לפני 3 שנים ולפני חצי שנה נפרדנו. סיבת הפרידה העיקרית היא שהוא לא עובד. אני בעצם הייתי המפרנסת העיקרית בזמן לימודיו ועכשיו שהוא סיים את הלימודים הוא לא מוצא עבודה. הוא עזב לדירת אימו בהסכמה ואחרי 3 חודשים משך חצי מהכסף שהיה בחשבון המשותף. הוא עדכן אותי על כך בסמס... אני נורא התרגזתי והחלטתי שאין לי מה לעשות עם טיפוס נצלן שכזה (הוא גם לא הכניס כסף לחשבון בתקופה שנפרדנו). תבעתי גירושין ואת הכסף ועכשיו הוא מתחנן אליי שאבטל את התביעה.
קשה לי להיות לבד אחרי כל-כך הרבה שנים של זוגיות.... אני נכנסת לדיכאון וחוסר חשק... לא אוכלת... לא הולכת לעבודה...
אני מתגעגת אליו....
הדיון הראשון בספטמבר ובינתיים אני בסערת רגשות
הייתי רוצה לשמוע איך כדאי לי להתמודד עם הסיטואציה ואולי גם המלצה למטפלים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרידה וגירושין - תגובה
מורן זיו-אש03/08/2011שלום לך,
נשמע שאת בתקופה מאוד קשה אשר משפיעה עליך בכל התחומים, וזה טבעי, במיוחד מאחר וזה סיומו של הקשר הראשון הרציני שחווית (כפי שאני מבינה מדבריך).
אני ממליצה לך לעשות פעילויות ממלאות באנרגיה כמו: ספורט, בילויים וכל מה שאת אוהבת לעשות. אם את מרגישה שיש ממש הפרעה בתפקוד ביומיומי אני ממליצה לפנות לטיפול.
אני רוצה לציין כי לא ברור לי מפנייתך האם את שלמה עם בחירתך להתגרש. אילו עוד סיבות הביאו אותך להחלטה להתגרש? (מלבד היותו מובטל ומשיכת הכסף שביצע) האם את אוהבת אותו?
אם את בוחרת לפנות לייעוץ תוכלי לפנות אלי דרך המייל שלי ואנסה לעזור לך.
בהצלחה!
מורן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)