התעללות נפשית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התעללות נפשית
    אליה
    06/08/2011

שלום לכולן,

בחרתי לשתף גם בפורום זה בסיפור שלי בתקווה שעוד נשים תלמדנה ממנו, והתופעה לאט תמוגר.

לפני ארבעה חודשים פגשתי בנמל בזר על אופניים שהאינטואיציות שלי בישרו רעות לגבי הכוונות שלו. בחרתי לא להקשיב להן. הוא שיקר לי לגבי הגיל שלו. אני בת 18 וחצי והסתבר שהוא בן 49. הוא התקשר אחרי שבוע בשבת בצהריים דווקא. קבענו להיפגש קרוב לבית שלו. הגעתי לשם והתקשרתי. הוא לא ענה. חיכיתי חצי שעה ואז הלכתי. הוא התקשר כשעזבתי את המקום ואמר שילך לקראתי אם רק אסכים לחזור. הסכמתי מסיבה מסויימת. כשהוא ליווה אותי חזרה הביתה השוויץ בחברות האירופאיות שהיו לו. מדהימות לטענתו. הוא אמר שבטח מתחילים איתי הרבה בני מיעוטים כי יש לי גוף מלא ושנשים מלאות לא אסתטיות בעיניו. כשהגענו לאיזושהי נקודה הוא התחיל למשש אותי באגרסיביות ולומר שהוא לא מכיר בחורות בתולות בגילי. הייתי בהלם. למחרת התקשר והיה נחמד. קבענו להיפגש אצלו ביאכטה. באתי בשיא התמימות וכאן המקום לומר :בנות אם אתן לא מעוניינות במשהו מיני אל תפגשו את הגבר אצלו בדירה. הוא עזב אותי כדי ללכת להתקלח וחזר בלי חולצה הסתבר שהוא התכונן לסקס. אז הוא קשר לי את העיניים בצעיף והוביל אותי אליו למיטה. שם כמה פעמים אמרתי לא והוא לא הפסיק עד שעבר את הגבול והכריח אותי לגעת בו. קמתי והלכתי. "קחי מונית אני אשלם עליה". התנצלות ארוכה ואז אמר שלטובתי עדיף שלא ניפגש אם כל כך נפגעתי ממנו זה לא שהוא לא בסדר. בסופו של דבר שכבתי איתו. המשכתי לחזור אליו כל פעם עם הזנב בין הרגליים ונתתי לו לגיטימציה להמשיך להתעלל בי. הוא היה קורא לי בשם אחר ליד החברים שלו. שותק כשהיו מבקשים ממנו להציג אותי. מאחר לפגישות. צוחק על המבטא שלי , על המוצא שלי. אומר שהוא צריך לשדך אותי לאחיין שלו עד שהיינו במיטה.אומר לי שסיפר לחברים שלו פרטים אינטימיים על הסקס בינינו ועליי. נכנסתי להריון ממנו כי פעמיים הוא היה בלי אמצעי מניעה וטרח להודיע לי אחרי האקט שהוא היה בלי ושהוא עשה את זה כי הוא אוהב אותי ורצה להרגיש קרוב אליי. זה היה לפני שהוא נסע לתקופה ארוכה לחול והבטיח לי שיכיר שם מישהי אחרת. "פגע וברח". הוא טרח להודיע לחבר שלו בםניי בטלפון שאני זו שיזמתי את מפגש הפרידה. הוא רק הסכים. אני שכחתי שיש לי יכולת לבחור. שלפעמים מניפולטורים מורידים מהערך שלנו כדי להשיג את מבוקשם. היום אני לא מסוגלת לבטא את השם שלו מרוב גועל. הוא מרצה על אתיקה ומוסר למרבה הפלא באוניברסיטאות. הוא מקרה קיצוני של אדם לוקה בנפשו שניהל מערכות כאלו ואחרות עם מספר בחורות הרבה הרבה יותר צעירות ממנו ואפילו יש לו ילדה מאחת מהן אבל זה יכול לקרות לכול אחת ואני מפצירה בכן אל תחכו. כשמשפילים אתכן קומו ולכו. אין סיבה לחכות שיהיה יותר טוב. לא יהיה יותר טוב. יש סימנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התעללות נפשית

הוספת תגובה

• התעללות נפשית - תגובה

מורן זיו-אש
    09/08/2011

שלום לך,
    נשמע שעברת חוויה קשה וכואבת ונראה כי היום את במקום טוב יותר. אני מקווה שתצליחי להשתקם.
    מאוד התחברתי למשפט שלך ש"לפעמים מניפולטורים מורידים את הערך שלנו כדי להשיג את מבוקשם".
    תודה ששיתפת אותנו בסיפור שלך!

מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה