פרידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרידה
    דפני
    07/08/2011

היי, בת 27, נפרדתי מבחור שיצאתי איתו מספר חודשים, רבנו לא מעט אבל גם היה לנו כיף, ואני קצת מתחרטת על הפרידה. אני מתגעגעת ויודעת שהיה יכול להיות לנו טוב ביחד אם שנינו היינו מתאמצים.

אני תוהה אם כדאי לחזר אחריו או לנסות לשכנע אותו, כי אני לא רוצה להטריד אותו או להרחיק אותו ממני (עכשיו אנחנו ידידים).

אם הוא אמר מפורשות שהוא לא מעוניין כדאי לקחת את זה כתשובה סופית?

הוא אומר הרבה פעמים שהוא לא מעוניין בזוגיות, ומצד שני הוא חיזר אחריי והשקיע מאוד בקשר כל התקופה שהיינו יחד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרידה

הוספת תגובה

• פרידה - תגובה

מורן זיו-אש
    09/08/2011

שלום לך,
    אולי אני טועה אבל דעתי היא כי אם בשלבים של תחילת קשר צריך להתאמץ כדי שיהיה טוב זה כנראה לא נועד להיות.
    אני מבינה את תחושת ההחמצה והפספוס והמחשבות שמעסיקות אותך לגבי נסיונות חוזרים לתקן. לפעמים המחשבות האלו הן רק אצל צד אחד. לי נשמע כי הקשר הזה לא יצליח כעת. אם הוא היה מעוניין בך הוא לא היה מוותר והיה נלחם עליו.
    לפעמים כשאנחנו רוצים מישהו אנחנו מניחים שהוא אומר דבר מסויים ומתכוון לדבר אחר (בשביל לשמר אצלנו את התקווה) או שאנחנו חושבים שאנחנו יכולים לשכנע אותו. אבל אני ממליצה לך לא רק לשמוע אותו אלא להקשיב לו...

ממליצה לך לחפש אהבה חדשה!
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. את כנראה צודקת.

דפני
    09/08/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה