מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהשירלי15/01/2008
אני בת 15
שתי חברות שלי התחילו לעשן גראס כל יום. הם נמשכות אחרי כמה בנים מהשכבה.
עכשיו, אני לא רוצה לעשן, אבל הן החברות הכי טובות שלי, ואני חייבת, אם אני לא אעשן אני אשאר בלי חברות.
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי
איילת לחמי15/01/2008שלום שרלי
אני מבינה מאוד את מה שאת כותבת זה באמת מאוד קשה להיות בלחץ כל כך גדול של חברות מצד אחד ומשהו שאת לא רוצה לעשות מצד שני. הקושי הזה יכול להיות בכול מיני מצבים בו אנשים מחליטים משהו על עצמם ואת צריכה לשאול את עצמך אם את הולכת לכיוון שלהם או שלא.
אני מבקשת ממך לעשות איזושהי חשיבה וכך נוכל להציף את הקושי שלך יחד:
מהו הקו האדום שלך? אם החברות שלך למשל היו מבקשות ממך לשכב עם מישהו תמורת החברות שלהן? או אם הן היו מבקשות ממך לקפוץ מהחלון תמורת האהדה שלהן,
האם היית מסכימה?
למרות הקושי המאוד גדול של הסיכוי לאבד חברות - האם את מוכנה לעשות משהו כנגד עצמך? לפגוע בעצמך?
האם את מאמינה שחברות טובות אכן יעזבו אותך אם לא תעשני?
עני לי על זה ונמשיך מכאן
איילת לחמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לחשוב לישכב אם מישהו מה רע בזה
מימי15/01/2008שתעשה בכיף זה לא דוגמה ביכלל לסמים,ילדה על תידרדרי לסמים! תאמיני לי סמים יהרסו לך את החיים אני מכירה בנות שזה פשוט גמר אותם והם התחילו בדיוק כך!,אם חברות כאלה מי צריך אויבות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץ חברתי.... תמצאי חברות אחרות
בילבולית27/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)