שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שירלי
    15/01/2008

אני בת 15
    שתי חברות שלי התחילו לעשן גראס כל יום. הם נמשכות אחרי כמה בנים מהשכבה.
    עכשיו, אני לא רוצה לעשן, אבל הן החברות הכי טובות שלי, ואני חייבת, אם אני לא אעשן אני אשאר בלי חברות.
    מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• קושי

איילת לחמי
    15/01/2008

שלום שרלי

אני מבינה מאוד את מה שאת כותבת זה באמת מאוד קשה להיות בלחץ כל כך גדול של חברות מצד אחד ומשהו שאת לא רוצה לעשות מצד שני. הקושי הזה יכול להיות בכול מיני מצבים בו אנשים מחליטים משהו על עצמם ואת צריכה לשאול את עצמך אם את הולכת לכיוון שלהם או שלא.

אני מבקשת ממך לעשות איזושהי חשיבה וכך נוכל להציף את הקושי שלך יחד:
    מהו הקו האדום שלך? אם החברות שלך למשל היו מבקשות ממך לשכב עם מישהו תמורת החברות שלהן? או אם הן היו מבקשות ממך לקפוץ מהחלון תמורת האהדה שלהן,
    האם היית מסכימה?

למרות הקושי המאוד גדול של הסיכוי לאבד חברות - האם את מוכנה לעשות משהו כנגד עצמך? לפגוע בעצמך?

האם את מאמינה שחברות טובות אכן יעזבו אותך אם לא תעשני?

עני לי על זה ונמשיך מכאן

איילת לחמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר לחשוב לישכב אם מישהו מה רע בזה

מימי
    15/01/2008

שתעשה בכיף זה לא דוגמה ביכלל לסמים,ילדה על תידרדרי לסמים! תאמיני לי סמים יהרסו לך את החיים אני מכירה בנות שזה פשוט גמר אותם והם התחילו בדיוק כך!,אם חברות כאלה מי צריך אויבות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחץ חברתי.... תמצאי חברות אחרות

בילבולית
    27/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה