לשכב בפגישה ראשונה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשכב בפגישה ראשונה?
    סיון
    17/01/2008

שלום, יוצא לי לפעמים להכיר גברים שמועוניינים לשכב איתי על הפגישה הראשונה. אני מאד מתנגדת לזה וזה גורם לי לא לרצות להיות איתם בקשר כי הם רואים אותי כאובייקט מיני. חברותשלי אומרות שאני סתם כבדה וזה לא כל כך חמור כמו שאני רואה את זה. האם העיקרון שלי מוטעה מיסודו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לשכב בפגישה ראשונה?

הוספת תגובה

• מה קשור רואים בך אוביקט מיני כי הם

מימי
    17/01/2008

רוצים לישכב על הפעם הראשונה? אולי את רואה בהם אוביקט מיני אם תעשי את זה? זה עניין של תפישה ולא לישכב איתם על הפעם הראשונה לא עוזרת לך ביכלל ומין הסתם מוטעה מהיסוד,תישתחררי קצת ותהני חוסר סקס לא מועיל בשום דבר ולא יכול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להקשיב אך ורק לתחושות הגוף שלנו

איילת לחמי
    20/01/2008

סיוון שלום,

תגובך ראויה מאוד ושאלתך לגיטימית אולם אני רואה שיש לך את התשובה- את שואלת ועונה באותה נשימה. אם יש גברים שמעוניינים לשכב איתל בפגישה ראשונה ואת לא רוצה פשוט אל תעשי את זה. גם אם חברות שלך רואות אותך כ'סתם כבדה'.

אני לא חושבת שאת טועה ובטח לא טועה מן היסוד- אם את מרגישה שמשהו לא טוב בשבילך כנראה שהוא אכן לא טוב. אם יש נשים אחרות שמרגישות טוב עם זה זו תחושה שנכונה אך ורק להן וזה לא גורף אלייך.

אני חושבת שהרבה פעמים אנחנו נגררות אחרי אחרים אחרי מה שנחשב נכון מבלי לעצור ולהקשיב לעצמנו

ספרי לי - כיצד את מתמודדת אם החברות שלך ועם אותם גברים ?

בהצלחה
    איילת לחמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא לשכב בפגישה ראשונה

חילי
    24/01/2008

בנים צריכים לדעת להתאפק בפגישה הראשונה,בפגישה צריך להתמקד בהעברת האינפורמציה הראשונית זה לזו להזדיין עם אשה ללא שום התיחסות אליה לא רציני.
    בן שרוצה לדחוף מיד שילך הביתה שלו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה