מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 33 ועדיין מרגישה ילדהדינה07/09/2011
היי,
אני בת 33, גיל בו לכאורה כבר הייתי אמורה להיות מסודרת בחיים. אז זהו, שלא... אני מעצבת גרפית במקצועי ועובדת כפרילנסרית, כלומר קופצת מפרוייקט לפרוייקט ולפעמים אין פרוייקטים ואני מוצאת את עצמי במצוקה כלכלית. אני גרה עם שותפה צעירה ממני (בת 25) שנראה שהכל הולך לה מצוין והיא מוצלחת בהכל. כבר כמה שנים לא היה לי בן זוג בין השאר כי אני מאד מופנמת וביישנית וגם משום שקצת איבדתי תקווה שמישהו ירצה קשר עם בחורה בגילי, שגם אינה מסודרת מבחינה כלכלית. סך הכל אני כן נאה ושומרת על הכושר, אבל מרגישה שההתנהלות שלי היא קצת כמו של ילדה. הייתי רוצה להרגיש בוגרת יותר, להתנהג כמו אשה בטוחה בעצמה ולהרים את עצמי מבחינה כלכלית וזוגית. יש עצות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 33 ועדיין מרגישה ילדה - תגובה
מורן זיו-אש12/09/2011שלום לך,
אני חושבת שהפנייה לפורום היא הצעד הראשון, כל הכבוד על האומץ והיוזמה.
במצבים בהם אדם מתקבע על סיטואציה שאינה נוחה לו הרבה פעמים אנחנו שואלים מהו הרווח המשני של הקיבעון.
למשל, הייתי ממליצה לך לבדוק עם עצמך לעומק מה זה אומר להתבגר? עם מה אצטרך להתמודד? מה זה אומר להיות בזוגיות עבורך? מדוע את בוחרת להתגורר עם אדם שמסמל את כל מה שאת מרגישה שאין לך?
בדקי עם עצמך עוד שאלות הקשורות לאמונותיך ולדרך בה את תופסת את החיים ואת עצמך.
אח"כ תתחילי לעבוד...
בהצלחה!
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה טיפוסית של מאמנת אישית...
מיכל19/09/2011התחום הזה של אימון אישי מעורר בי חלחלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה טיפוסית של מאמנת אישית... - תגובה
מורן זיו-אש19/09/2011שלום לך,
את מוזמנת לענות תשובות משלך, הפורום פתוח לכולם ונשמח שיתפתחו דיונים. אני גם לא מתיימרת לדעת הכל וגם לא מתנשאת או שופטת אף אחד...
אגב, תשובותי מבוססות על עוד פרופסיות שלמדתי וניסיון ואני לא מסתמכת רק על תחום האימון, שבאמת לא תמיד מספיק.
בהצלחה!
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילד בן 30 ....
אביטל שטרית12/09/2011דינה יקירתי, ...
את עצמאית, מכלכלת את עצמך בקיצור את בדרך הנכונה.
אין לך מה להלחץ, לכל אדם יש את הקצב שלו והקצב שלך הוא מה שנכון עבורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדינה
מיכל19/09/2011היי דינה, קראתי את הפנייה שלך וזו דעתי.
יש הבדל בין לנסות להפוך את החיים שלך לטובים יותר עבורך לבין להענות לקונספט מדומיין של "אישה" או "אדם מבוגר".
את חיה בעולם שיש בו ציפייה מאנשים להרוויח הרבה כסף (כדי שיוכלו לקנות כמה שיותר ולצבור רכוש) וכמובן, להתיישב ולהקים משפחה. כדאי לעצור ולשאול למה הדברים הללו כל כך הכרחיים, כי התחושה שהם כל כך הכרחיים הם המקור לכך שאת מבקרת את עצמך.
למען האמת, העובדה שלא מצאת עדיין בן זוג לא קשורה לעובדה שלא הסתדרת מבחינה כלכלית. יש המון בחורות שאינן "מסודרות מבחינה כלכלית" ונמצאות בזוגיות, ורבות נשענות מבחינה כלכלית על בן הזוג. אני לא אוכל לומר לך למה לא מצאת עדיין בן זוג, וגם אף אחד אחר לא. מן הסתם זה קשור לעובדה שאת ביישנית ומופנמת, וגם לזה שיש לך רגשי נחיתות ואת לא מאמינה שמישהו ירצה להיות איתך בהתחשב בגילך ובמצבך הכלכלי.
זה יכול להיות קשור גם למקומות שבהם את מבלה בשעות הפנאי שלך, לכמות האנשים שאת מכירה, לנכונות שלך לנסות דברים חדשים, לפתיחות שלך, למידת היוזמה שלך, למה שאת משדרת כשאת פוגשת מישהו חדש, לדפוסי תקשורת בינאישית וכן הלאה.
בסופו של דבר, השינויים שתצטרכי לעשות קשורים לאופן שבו את מתנהלת מול בני אדם אחרים. הסיכויים שמישהו לא יהיה מעוניין בך כי אינך מבוססת כלכלית הם, לעניות דעתי, אפסיים. מציעה לך לנסות לחשוב על עצמך אחרת. זה בטוח ישליך על מה שאנשים אחרים יחשבו עליך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)