התייעצות דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות דחופה
    רותם
    11/09/2011

הכרתי לפני חצי שנה בחור מקסים...זה התחיל כידידות ....אני יודעת שהוא רוצה אותי אבל הוא לא יוזם כלום, הוא בא אליי, אנחנו יוצאים לבלות , מדברים המון אבל כמו ידידים. אני לא מבינה למה הוא מתנהג כך אם יש לו רגשות כלפיי(חבר שלו אמר לי שהואא מרגיש אליי רק שהוא לא יודע לעשות את זה בצורה ישירה)
    הוא לא הטעם שלי אבל הוא בחור מקסים ומדהים והייתי רוצה לפתח קשר איתו... אבל כמה דברים מפריעים לי:
    1. הוא לא יוזם, הוא לא מביע רגשות, אני יודעת לפי מעשים שהוא רוצה אותי אבל הוא לא מביע במילים וזה קצת מרתיע.
    2. הוא לא מתלבש בטעם שלי... זה קצת שטחי... ואני יודעת שאפשר לשנות את זה..
    אני אני אוהבת בחורים אסתטיים שמתלבשים יפה ומריחים טוב.
    יצא לי לראות כמה פעמים אצלו שהוא לובש מכנסיים עם כתמים .

השאלה שלי היא כזו.... איך לבוא ולומר לבחור שאת רוצה אותו את כל הדברים האלו?

אודה לכם אם תעזרו לי
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות דחופה

הוספת תגובה

• התייעצות דחופה - תגובה.

אביטל שטרית
    12/09/2011

יקירתי, לפי כל מה שתארת נראה שאת לא מאוהבת בבחור ולכן אני מציעה לך לא להגיד כלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות דחופה - תגובה

מורן זיו-אש
    12/09/2011

שלום לך,
    נשמע כי יש לכם קשר קרוב וחיובי.
    אם החלטת שאת רוצה אותו- למרות התחומים שציינת -אז תעזרי לו, ותפתחי את את הנושא. כדי להגיע למצב שבו את מרגישה מספיק אמיצה וחזקה ליזום את השיחה את צריכה לדעת שאת רוצה אותו ולהיות שלמה עם זה. (לפחות לדעת שאת רוצה לתת צ'אנס אמיתי- אף אחד לא מחתן אתכם עכשיו...)
    לגבי היוזמה שלו- אולי הוא יותר זהיר איתך כדי לא להרוס את הידידות אך אם יתפתח משהו אינטימי הוא ירגיש יותר בנוח להשתחרר...

בהצלחה!
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה