מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת 23יולי21/01/2008
יש לי בעיה אני בת 23 אף פעם לא היה לי חבר לא שכבתי עם אף אחד כלום...אני לא דתיה אז אין לי שום בעיה עם זה.... אני לא מחשיבה את עצמי למכוערת יש לי מלה חברות וידידים אני יוצאת הרבה אבל אין אף אחד....כול החברות שלי כבר הרבה זמן עם חבר חוץ ממני...הם ביכלל לא יודעות אני בתולה או משהו אני יודעת שיש לי בעיה של חוסר ביטחון אבל כמה אפשר להיות לבד ממש רע לי עם זה אני ממש מרגישה שאף אחד לא רוצה אותי הבדידות הזאת ממש מביאה אותי לדיכאונות אני ממש מיתביישת כששואלים אותי למה את לבד למה אין לך מישהו..... בעצם מה הבעיה??למה אני לא מוצאת אף אחד?? ואך מישהו ימשך עליי עם חוסר הנסיון שלי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין קשר
איילת לחמי22/01/2008היי יולי,
את מתארת מצב שבו עד גיל 23 לא היה לך חבר רציני ושגם לא שכבת עם אף אחד. העובדות האלה גורמות לך להרגיש בושה במצב שלך וחוסר בטחון לגבי עצמך- לגבי המראה החיצוני שלך ולגבי היכולות שלך.
אבל למרות הקישור שאת עושה בין חבר לבין מראה חיצוני או לתכונות אישיות, אני חושבת שאין קשר בין הדברים.
אני בטוחה שאת נראית טוב, מקסימה ושכייף להיות איתך. אני בטוחה שלחברים ולחברות שלך נעים מהקרבה אלייך ועדיין יחד עם זה יכול להיות שלא תמצאי "מישהו".
את מסבירה את זה שאין לך חבר בכך שאת חסרת ביטחון - איך לדעתך חוסר הביטחון שלך משפיע על זה?
שאלה נוספת שאני שואלת את עצמי היא כאשר את כותבת שאת מחפשת "מישהו" - למה את מתכוונת? לבן זוג, חבר, סטוץ או ידיד?
מה את מחפשת ומה היית רוצה למצוא?
עני על השאלות ונמשיך משם
איילת לחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)