רוצה שינוי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה שינוי
    אני
    30/09/2011

שלום ,ראשית אני שמחה שמצאתי את הפורום הזה,אז ככה אני בת 41 אמא לחיילת ותינוק -בא אחרי הרבה שנים של טיפולים ואני מזכירה זאת משום שאני היום נמצאת בחוסר אנרגיה מתמיד אנני יודעת למה לשייך זאת, האם מרוב הטיפולים המרובים שעברתי או בגלל שאני מחפשת עבודה ולא מוצאת מה שאני באמת רוצה ,אני בעלת תואר ראשון +תעודת הוראה ,אך כרגע אני מרגישה שאנני יכולה לעבוד עם ילדים ממש לא ,מרגישה שאם אעשה זאת לא יהיה לי בכלל סבלנות לילדי שלי ,ואני לא מוכנה זה ילד שחיכתי לו הרבה ,וגם אני עם יסורי מצפון שאני לא נטו איתו כל הזמן נמצאת מרחפת במחשבות-אני לא בדיכאון לידה זאת כבר עברתי,במקום להיות מלאת אנרגיה אני מצוברחת עייפה ,הזגיות שלי לא משהו בלשון המעטה ,כל פעם שאני מנסה לסיים זאת הוא מונע ממני ולא יודעת למה אני מסכימה ,בתוך תוכי אני יודעת שאני חייבת לסיים את המערכת הזאת שלא בריאה לי בלשון המעטה,אך אני מתפלאת למרות שאני מסבירה לבן זוגי שאנו לא מתאימים הוא לא עוזב גם שכבר אנו מגיעים למצב של שיחה הוא אומר שבעוד שבוע הוא יעזוב אך,בפועל זה לא קורה ה גורם לי בלבול גדול וכמובן התינוקי באמצע,אנחנו לאחר טיפול זוגי שהוא נטש באמצע ומשם היייתי בטחה שאנו נפרדים לכן היום אני מרגישה שכבר המשיות בנינו לא תגיע רחוק סתם מורחים תזמן,העלתי בפניכם מכלול של בעיות אני כיום לא עובדת או יותר נכון מגיעו אליי הצעות מה שאני לא רוצה לעבוד כמו שירות לקוחות עבדתי קרוב 3.5 שנים או עבודה עם ילדים במסגרות שונות,ואני עייפה ולא מסוגלת להכיל בעיות של אחרים ,רוצה מכם הכוונה האם יש סדנא במחיר כמובן שפוי-כרגע לא עובדת -שאוכל לעבוד על הרגשות שלי ולטפל בעצמי שארגיש חיונית ואוכל לחזור לחיים שליו כמובן למעגל העבודה,תודה על ההקשבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה שינוי

הוספת תגובה

• רוצה שינוי - תגובה

מורן זיו-אש
    02/10/2011

שלום לך,
    מדבריך עולה תמונה מאוד מתסכלת, מורכבת ועמוסה מבחינה רגשית.
    נראה כי את מתמודדת עם הרבה קשיים, האם יש לך תמיכה? מי עוזר לך? זה חשוב כעת למצוא משהו/י שישמש לך לעזר.
    את צודקת באבחנתך שאת זקוקה לתהליך קצר שימלא אותך באנרגיות, יכוון אותך נכון ויעצים אותך. אני ממליצה לך לעבוד על תחום אחד בחייך ולא על הכל במקביל, כך נוצר עומס שלא ניתן להכיל. חשבי עם עצמך מה הכי דחוף ואיזה שינוי הכי יעצים אותך כעת ועל זה תעבדי.
    לצערי אני לא מכירה קבוצות אך אולי תחפשי קבוצה לנשים אחרי לידה. רובנו מתמודדות, לפחות עם חלק ממה שאת מתארת, לאחר לידה. שם תוכלי למצוא את התמיכה וההכלה לה את כה זקוקה.
    בדקי דרך קופות החולים, (שם אולי תוכלי גם לקבל טיפול פרטני קצר מועד מסופסד) בדקי במקומות כמו "דיאדה" ומרכזי הורים וילדים.

מאחלת לך הצלחה!
    מורן

נ.ב. האם את אותה בחורה שפנתה לפורום לפני מספר חודשים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראשית תודה על ההתיחסות

אני
    03/10/2011

לא אין לי עזרה אך אקח את עצתך ואראה מה אפשרי במסגרת הקופה וזאת הפעם הריאשונה שפניתי ,אולי את יודעת אם אוכל לקבל הכוונה יותר מפורום אחר או קבוצת תמיכה זקוקה לזה נואשות ,האמת שהביוקרטיה של הקןפה נראה לי שיותר תייאש אותי,אני מהדרום ואין לי אפשרות להגיע למרכז-דיאדה זה לא הכיוון שאני מחפשת כי את המשבר שלאחר הלידה כבר עברתי אשמח לתובנות=תןדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראשית תודה על ההתיחסות - תגובה

מורן זיו-אש
    03/10/2011

שלום לך,
    לצערי אני לא מכירה קבוצות תמיכה ספציפית. לפעמים קבוצות כאלו מתקיימות במתנסים. אני מכירה גם קבוצה שנקראת מעגל נשים (יש בכל הארץ) שיותר עוסקת בהתנדבות אך אולי שם תוכלי גם לקבל תמיכה לצד הפעילות- מומלץ לבדוק (אפשר למצוא אותם דרך גוגל).
    אולי זה יהיה פחות משנה מה "נושא" הקבוצה או האם זו קבוצת תמיכה אולי עצם ההשתייכות לקבוצה בה יש נשים תעזור לך...?

שוב, בהצלחה!

מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני יקרה

אני
    04/10/2011

יש לנו סיפור חיים פחות או יותר דומה. אשמח להכיר אותך ושנתמוך אחת בשניה. את מוזמנת להשאיר מייל.
    נשיקות לתינוקי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאיפה את בארץ.?את יכולה לכתוב לי

אני
    04/10/2011

מייל ,כרגע אני באמת אשמח לאוזן קשבתת וגם לנסות להתעודד ואולי גם לעודד-צר לי בשבלך על מות אביך קשה לאבד הורה,אבל נחמד מצידך שפנית אליי
    ,אוף אני קצת מיואשת ולא מצליחה לעלות למעלה דבר של קרה לי הרבה זמן,תמיד הצלחתי להתעלות על עצמי,את יכולה לכתוב לי למייל אם את מעונינת[email protected] נשתמע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב

אני
    05/10/2011

היי,
    שלחתי לך מייל.
    מחכה לשמוע ממך בחזרה.
    יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה