למורן זיו אש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למורן זיו אש
    אני
    04/10/2011

איזה מדהים שבדיוק נכנסתי לפורום לכתוב לך ואת שאלת את הבחורה שמתחת אם זו אני.
    ראשית, רציתי לאחל לך שנה טובה ופוריה. לא הספקתי בזמן אז עכשיו אני מאחלת .
    לפני שבועיים אבי נפטר. והנה שוב סוג של משבר.
    הכל נראה לי כרגע אפל ומאיים. הבדידות והפסימיות שוב סוגרים עליי. אני רוצה לצאת לדרך חדשה אבל קשה לי עד מאוד. אולי תקימו קבוצת תמיכה באינטרנט לנשים שרוצות לעשות שינוי ולצמוח מתוך משבר שעברו.
    נקווה לטוב
    חתימה טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למורן זיו אש

הוספת תגובה

• למורן זיו אש - תגובה

מורן זיו-אש
    04/10/2011

שוב שלום!
    באמת מדהים....! (הסיפור שלכן היה מאוד דומה והייתי בטוחה שזאת את...)
    אני ממש מצטערת לשמוע על מות אביך. בתקופות בהן הכל קורה לנו במקביל, זה נראה לפעמים שלא נצליח להתמודד עם עוד משבר, שכבר לא ניתן להכיל עוד, אבל את כבר יודעת שאת בחורה חזקה מאוד.
    יש אמונה שאומרת שעל כל דבר רע שקורה היקום מאזן הכל ויוצר דבר טוב בתמורה. על בסיס זה אני מאחלת לך שנה טובה, משמחת, עם הרבה חוויות מעצימות וחיוביות.

אני מזמינה את כולם/ן להגיב להודעות. אשמח מאוד (ואני מאמינה שגם אביטל) אם יווצרו פה דיונים והפורום יהיה פעיל יותר. זה המקום שלכן!

תמשיכי להיות בקשר!
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מורן

אני שכתבה פעם
    04/10/2011

תודה על המילים המעצימות והחמות.
    במה נראה לך מתבטא החוזק שלי?
    עכשיו אני נמצאת במערבולת רגשות ותחושת בדידות נוראית.
    אבל יש לי הרבה חלומות ורצונות- אני רוצה לשנות כיוון בקריירה, אני רוצה להמשיך ולפתח את התחום שלמדתי באופן פרטי, אני רוצה עוד היריון, לעבור דירה, להרזות, להתעמל, להכיר חברים חדשים, לפתח וללמד את הילדים שלי ועוד ועוד.
    אבל לא קל, בלשון המעטה, אומנם אילו אתגרים אבל שינויים שטומנים בתוכם לא מעט קשיים. אבל ככה נשאר לי להסתכל על החיים כדי שתהיה לי סיבה לקום מחר בבוקר.
    אשמח מאוד אם יהיו פה דיאלוגים שאוכל לתרום ולהתרם.
    הלוואי והיקום יחזיר לי בטוב כפול ומכופל. אני בן אדם מאוד טוב שרגיש לסביבה (בלי להשתחצן). נקווה לטוב.

תודה שוב.
    באהבה
    ממני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה