לאיילת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאיילת
    יולי
    22/01/2008

כשאני אומרת מישהו אני מיתכוונת לחבר בן זוג ..לא סטוץ מישהו לאהוב ושיוהב אותי.... אני חושבת שהחוסר ביטחון שלי גורם לי להיות יותר שקטה עם מישהו שמוצא חן בעיני בעצם אני בקושי מוציאה מילה ואז הם בטח לא שמים לב שאני שם בכלל.... אין לי בעיה להיתחבר עם אנשים בכלל כאילו יש לי הרבה ידידים וחברות אבל שמישהו ירצה איתי משהו יותר רציני מסתם ידיד לא קורה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאיילת

הוספת תגובה

• עוד שאלה

איילת לחמי
    22/01/2008

היי יולי

מה מביא אותך להתנהג אחרת בפני סתם אנשים או בפני מישהו שהיית רוצה שיהיה חבר שלך ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא באמת יודעת למה...

יולי
    22/01/2008

אני חושבת שזה החוסר ביטחון הזה...או שפיתום סתם אין לי מה להגיד.....זה גם ניראה תמיד שהם אף פעם לא מיתעניינים בי אלא אולי בחברות שלי או שביכלל לא מיתעניינים..כאילו אני לא נימצאת שם וזה גורם לי אולי להיסגר עוד יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה