מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות בריאותיותאני09/10/2011
יש לי בעיה בריאותית עם האף. אני סובלת מאף סתום כבר שנים על גבי שנים גם עברתי ניתוח. ואין לי כוח יותר לטפל בזה כי אני כבר לא מאמינה בטיפולים. אבל מאידך זה הורס לי את החיים ואת הקריירה. איך מגייסים כוחות לנסות לטפל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות בריאותיות - תגובה
מורן זיו-אש11/10/2011שלום לך,
אני מבינה מאוד את התסכול...
אני רוצה להבין יותר טוב את הסיטואציה, האם יש טיפולים חדשים שלא ניסית ואת פסימית וחסרת כוחות לנסות משהו חדש או שניסית הכל ושום דבר לא עזר?
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה עם האף
אני16/10/2011מאז גיל 10 כ- 30 שנה אני סובלת מהבעיה. כשהייתי ילדה הרופא אמר שהפתרון יבוא בניתוח שאפשר לעשות רק בגיל 18 עד אז הייתי מטופלת בתרופות מידי פעם. שהייתי בצבא בגיל 18 נלחמתי על הזכות שלי לעבור ניתוח היה קשה אבל בסוף הצלחתי אבל לצערי הניתוח לא הצליח וסבלתי לאחריו עוד יותר. שהשתחררתי מהצבא חזרתי לרופא שטיפל בי כילדה ולטענתו היה צריך לעשות השלמה לניתוח משפניתי לבית חולים שניתח אותי הם טענו שלא צריך לעשות השלמה לניתוח אלא רק לטפל בכדורים ומאז התגלגלתי. יום אחד שמעתי על טיפול לייזר בבעיה ופניתי לשם אבל הם משום מה החליטו שזה לא מתאים לבעיה שלי. הייתי גם אצל רופא פרטי שרקח לי כל מיני תרופות ולפעמים זה עזר. אך הבעיה קיימת וחוזרת מידי פעם ושאני ממש לא מסוגלת אני לוקחת זריקה או כדורים. ישנו רופא אחר בעל שם שהייתי אצלו לפני שילדתי את בני שביקש ממני לבוא אחרי הלידה ואז הוא יעשה לי בירור מקיף בבעיה. הבעיה שאצלו להשיג תור כל פעם זה חודשיים ודחיתי את זה כי לא היה לא כוח נפשי ופיזי וגם כל הטיפול בהורים שלי לקח ממני הרבה בתוך כל הדרך הזו כבר איבדתי את הסבלנות והאמונה שפעם ימצא מזור לבעיה שלי. מכיוון שאני עובדת עם הקול שלי וחשוב לי להשמיע את קולי אני סובלת מאוד כי יש לי קושי לדבר. אומרים שיהיה טוב אבל מתי אף אחד לא יודע!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה עם האף - תגובה
מורן זיו-אש16/10/2011שוב שלום,
הרבה פעמים אנחנו דוחים עשייה, מכל מני סיבות. את צריכה לשבת עם עצמך ולהבין מה עוצר אותך. הרי מדובר בשיחת טלפון לשם קביעת תור (אם אני מבינה נכון...) אחרי שתהיי מוזמנת אני מניחה שתלכי... (האמנם?)
מדוע את לא קובעת תור לרופא מומחה? מה עוצר אותך?
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשום דבר לא עוצר אותי
אני31/10/2011יש לי תור בעוד חודש. רק שנמאס לי מרופאים ולא אוהבת שמחטטים לי בגוף.סביר להניח שאלך ביום שהתור יגיע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)