בעיות בריאותיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בריאותיות
    אני
    09/10/2011

יש לי בעיה בריאותית עם האף. אני סובלת מאף סתום כבר שנים על גבי שנים גם עברתי ניתוח. ואין לי כוח יותר לטפל בזה כי אני כבר לא מאמינה בטיפולים. אבל מאידך זה הורס לי את החיים ואת הקריירה. איך מגייסים כוחות לנסות לטפל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בריאותיות

הוספת תגובה

• בעיות בריאותיות - תגובה

מורן זיו-אש
    11/10/2011

שלום לך,
    אני מבינה מאוד את התסכול...
    אני רוצה להבין יותר טוב את הסיטואציה, האם יש טיפולים חדשים שלא ניסית ואת פסימית וחסרת כוחות לנסות משהו חדש או שניסית הכל ושום דבר לא עזר?

מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבעיה עם האף

אני
    16/10/2011

מאז גיל 10 כ- 30 שנה אני סובלת מהבעיה. כשהייתי ילדה הרופא אמר שהפתרון יבוא בניתוח שאפשר לעשות רק בגיל 18 עד אז הייתי מטופלת בתרופות מידי פעם. שהייתי בצבא בגיל 18 נלחמתי על הזכות שלי לעבור ניתוח היה קשה אבל בסוף הצלחתי אבל לצערי הניתוח לא הצליח וסבלתי לאחריו עוד יותר. שהשתחררתי מהצבא חזרתי לרופא שטיפל בי כילדה ולטענתו היה צריך לעשות השלמה לניתוח משפניתי לבית חולים שניתח אותי הם טענו שלא צריך לעשות השלמה לניתוח אלא רק לטפל בכדורים ומאז התגלגלתי. יום אחד שמעתי על טיפול לייזר בבעיה ופניתי לשם אבל הם משום מה החליטו שזה לא מתאים לבעיה שלי. הייתי גם אצל רופא פרטי שרקח לי כל מיני תרופות ולפעמים זה עזר. אך הבעיה קיימת וחוזרת מידי פעם ושאני ממש לא מסוגלת אני לוקחת זריקה או כדורים. ישנו רופא אחר בעל שם שהייתי אצלו לפני שילדתי את בני שביקש ממני לבוא אחרי הלידה ואז הוא יעשה לי בירור מקיף בבעיה. הבעיה שאצלו להשיג תור כל פעם זה חודשיים ודחיתי את זה כי לא היה לא כוח נפשי ופיזי וגם כל הטיפול בהורים שלי לקח ממני הרבה בתוך כל הדרך הזו כבר איבדתי את הסבלנות והאמונה שפעם ימצא מזור לבעיה שלי. מכיוון שאני עובדת עם הקול שלי וחשוב לי להשמיע את קולי אני סובלת מאוד כי יש לי קושי לדבר. אומרים שיהיה טוב אבל מתי אף אחד לא יודע!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבעיה עם האף - תגובה

מורן זיו-אש
    16/10/2011

שוב שלום,
    הרבה פעמים אנחנו דוחים עשייה, מכל מני סיבות. את צריכה לשבת עם עצמך ולהבין מה עוצר אותך. הרי מדובר בשיחת טלפון לשם קביעת תור (אם אני מבינה נכון...) אחרי שתהיי מוזמנת אני מניחה שתלכי... (האמנם?)
    מדוע את לא קובעת תור לרופא מומחה? מה עוצר אותך?

מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שום דבר לא עוצר אותי

אני
    31/10/2011

יש לי תור בעוד חודש. רק שנמאס לי מרופאים ולא אוהבת שמחטטים לי בגוף.סביר להניח שאלך ביום שהתור יגיע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה