מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני לא בדיוק יודעת למהיולי26/01/2008
אני חושבת שזה החוסר ביטחון הזה...או שפיתום סתם אין לי מה להגיד.....זה גם ניראה תמיד שהם אף פעם לא מיתעניינים בי אלא אולי בחברות שלי או שביכלל לא מיתעניינים..כאילו אני לא נימצאת שם וזה גורם לי אולי להיסגר עוד יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעגל חוסר הביטחון
איילת לחמי26/01/2008יולי יקרה,
חוסר הביטחון הזה שאת מתארת הוא מאוד טבעי- כולנו מרגישות קצת חסרות ביטחון בקרב אנשים שמוצאים חן בעינינו. מכיוון שבמצב כזה עם אנשים שהיינו רוצות שירצו אותנו אנחנו מרגישות קצת כמו בתוך מבחן. האם אני ככה או ככה, האם אני אמצא חן בעיניו או האם יהיה לנו מעניין יחד וכו. התחושה הזו, יכולה להביא אותנו להשתתק, לאבד את התעוזה שלנו ולבסוף להרגיש פחות שוות וחסרות ביטחון.
אני חושבת שזה מה שקורה לך בקרב בנים שמוצאים חן בעינייך ויותר מזה- את גם משווה את עצמך לחברות שלך וחושבת שהן יותר מעניינות ממך בעיני הבנים ואז באופן לא ממש מודע את שוב מפחיתה מערך עצמך ונסגרת.
האם את מרגישה שזה מה שקורה לך בקרב אותם בנים?
אם כן, תנסי לחשוב במסגרת המעגל הזה - מה את יכולה לעשות כדי לפרוץ אותו ?
אני לי ונמשיך משם
בהצלחה,
איילת לחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)