טיפול אסתטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול אסתטי
    שירי
    26/01/2008

שלום,
    שמי שולמית ואני גרושה בת 35.אני גרושה מזה כשלוש שנים ולאחרונה החלטתי לצאת ולחפש לי "מכסה חדש". אני מרגישה מעט חסר בטחון לגבי המראה שלי.
    בעיקר לרגליים שכבר מלאות בורידים בולטים. אתם חושבות שזה יעזור לי (מהבחינה הפסיכולוגית)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול אסתטי

הוספת תגובה

• ממה זה נובע?

איילת לחמי
    26/01/2008

היי שולמית,

קודם כל מזל טוב על כך שהחלטת לקום ולעשות מעשה שמתחיל תמיד בהחלטה שמעכשיו..... אמצא לעצמי "מכסה חדש". את אומרת שאת מרגישה חוסר ביטחון לגבי המראה שלך- מדוע יש לך חוסר ביטחון? האם תגובות שאת מקבלת מאנשים או משהו פנימי לשך שלא מרוצה מאיך שאת נראית?
    אשמח אם תתעני על השאלות הללו בכדי שאולכל להבין את הלך הרוח שלך קצת יותר....

כעת בעניין הרגליים- את חושבת לבצע טיפול אסתטי שיפחית או יעלים את הורידים ברגליים?
    אם הורידים מפריעים לך באופן נקודתי ותעשי שינוי שיעלים אותם או אף יפחית את חומרת הבולטות שלהם הדבר בהחלט יכול לעזור לך מבחינת ההרגשה. תארי לך שיש לך שומה גדולה על הפנים ומה שמפריד בינך לבין פנים יפות יותר זו אותה שומה- במידה והניתוח להסרתה לא מסוכן, שווה יהיה לך מאוד להוריד אותה.

אבל-
    אם הורידים ברגליים הם רק תירוץ למשהו גדול יותר שמפריע לך השינוי החיצוני הוא לא מה שיעשה את השינוי המהותי בהרגשה שלך לגבי עצמך

ולכן אני מסמינה אותך לעשות מחשבה עמוקה ואם תרצי גם לשתף אותנו בה היא - מה את חושבת מרכיב את חוסר הביטחון שלך. את יכולה להתייחס גם לשאלות למעלה שיכוונו אותך

מחכה לתגובתך
    איילת לחמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

שירי
    26/01/2008

אני לא יודעת...אני מניחה שכדי לרדת לשורש הענין אני באמת צריכה לשכב על הספה ושהפסיכו' יהנהן. לגבי הרגליים\ עוד שהייתי עם בעלי זה הפריע לי...אבל היה לי הרבה על הראש ובכלזאת הייתי נשואה...אבל עכשיו, אני מרגישה צורך לפצות ולשפר את עצמי. האמת שאני באמת רוצה את זה..אבל עוד לא מביאה את עצמי לברר פרטים (אמרו לי שיש איזה טיפול חדש ורציתי בכלל לקרוא על הכל)..
    נראה לי שלפעמים מפחיד להגשים משהו שרוצים הרבה זמן...
    מה את חושבת על כל זה?

ותודה על התגובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מוותרת

איילת לחמי
    27/01/2008

הרבה פעמים כשהפסיכולוג מהנהן זה נותן לנו את מרווח הזמן שבדרך כלל אנו לא מאפשרות לעצמנו על מנת להבין מה אנחנו חושבות על מה שקורה לנו. גם אם את לא הולכת לטיפול תנסי למצוא לך את מרווח הזמן הזה של מחשבה על מה את באמת רוצה, מה באמת מפריע לך ולמה?

תנסי לראות עלות מול תועלת אם כגאי לך חעשות את זה. מצד אחד זה יעלה לך כסף ואולי סיכונים בריאותיים (תבררי טוב לפני התחלה) ומצד שני זה יכול להביא לך נחת או תחושת שלמות באיך שאת נראית.

יחד עם כל זה אני שוב רוצה לשאול אותך - בלי ללכת רחוק מידי - מה מביא אותך היום להרגיש לא שלמה עם הגוף שלך? ואיפה הגבול בין מה שאת רוצה לבין מה שאת חושבת שאחרים רוצים מגופך?

איילת לחמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה