מפנטזת על אישה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מפנטזת על אישה
    רונה
    28/01/2008

שלום, מעולם לא הייתי בקשר עם נשים ולאחרונה התחלתי לפנטז על מדריכת הספינינג שלי. מהרגע שראיתי אותה הרגשתי משהו שונה והיא מדי פעם מתגנבת לי למחשבות, אני אפילו די מעוניינת להיות איתה במגע,קרבה ווכו'

מה קורה לי? יכול להיות שאני נמשכת לנשים ולא הייתי מודעת לכך? אבל תמיד נמשכתי לגברים מבחינה מינית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מפנטזת על אישה

הוספת תגובה

• אל תסיקי מיכך מסקנות גם לי הייתה

D
    28/01/2008

פעם פנטזיה כזאת אבל דיי עבר לי אחרי כמה זמן את מוזמנת לפנטז ואף לנסות להגשים למרות שאין הרבה סיכוי שגם לה יש משיכה לנשים או אלייך ביכלל אבל קחי את זה בקלות בלי להסיק מסקנות כאלה ואחרות זה לא טוב בימיוחד לאור מה שתיארת אני הייתי שם ופנטזיות יכולות מאד להטעות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פנטזיות אח פנטזיות

איילת לחמי
    28/01/2008

רונה יקרה,

פנטזיות אכן זה דבר נפלא- נפלא שהדמיון שלנו יכול לקחת אותנו למחוזות שבמציאות לא היינו פונות אליהם. פנטזיות זה דבר טבעי. כולנו מפנטזות, על כל מיני דברים; על דברים שקורים לנו במציאות וגם על דברים שאנחנו אוסרות על עצמנו במציאות.

עכשיו השאלה שלי אלייך היא כאשר את מפנטזת עליה- מה היית רוצה שיקרה. האם היית רוצה להתרפק על הפנטזיה וזהו או שהיית רוצה לעשות עם \ה משהו? האם היית הרוצה להגיע לרמה של הפנטזיה או רק להיות בקרבץה או האם היית רוצה שזה יקרה איתה או עם נשים אחרות?

שאלי את עצמך מדוע את מתחילה לפנטז עליה עכשיו- האם השתנה משהו בחייך?
    ובאופן כללי האם את יכולה לספר על עצמך קצת יותר- בת כמה את? מערכות יחסים שהיו לך ועוד

יום טוב
    איילת לחמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה