מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השינוי יוצא לדרךאני17/11/2011
היי מורן,
מצאתי מטפלת מקסימה לתינוקי שלי בשבוע הבא מתחילים. זה השלב הראשון של השינוי. אחר כך קצת זמן לעצמי ולבית והופס לחיפוש עבודה ופיתוח כושר. נראה כמו חלום קצת חששות אבל עם הרבה אמונה שזו הדרך הנכונה לנצח.
תחזיקו לי אצבעות!
תודה על כל התמיכה לאורך כל הדרך.
ממני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השינוי יוצא לדרך - תגובה
מורן זיו-אש21/11/2011שלום לך,
אני מצטערת שלקח לי מספר ימים, לא הייתי זמינה.
אני שמחה מאוד לשמוע על ההתקדמות!!! גאה בך מאוד!!!
בשלבים כאלו כל עשייה, גם אם קטנה, נותנת הרבה אנרגיה. אני מברכת אותך על ההתמודדות הבריאה ועל שלב העשייה שהגיע.
נראה כי את בשלב אחר, נשמעת מעט מחודשת אפילו....
כל הכבוד!
שיהיה בהצלחה, אשמח לעידכונים
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמורן יקרה
אני24/11/2011תודה מכל הלב על התמיכה. היא נכנסת לי ללב חזק.
אומנם אני כאובה חזק מבפנים אבל יודעת שאסור לי להתפרק ובאמת הדרך להתמודד היא רק עשייה. קשה לעשות את השינוי יש הרבה כוחות מבפנים שרוצים להשאיר אותי במצב אומללות ותקיעות אבל גם בהם אני נלחמת. מאז ששמתי את הקטן אצל מטפלת אני מאושרת ומספיקה הרבה יותר ורוצה לעשות עוד ועוד.
תחזיקי לי אצבעות להמשך.
אוהבתך!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמורן יקרה - תגובה
מורן זיו-אש24/11/2011שלום לך,
את כ"כ צודקת, הרבה פעמים כאשר עובדים על שינוי, למרות הרצון והכוונה החזקים, ישנם כוחות מנוגדים שמקשים עלינו מאוד. לפעמים הם קשורים לחששות ממצב לא מוכר, לפעמים זה מנגנון הישרדותי ולפעמים אפילו יש לנו רווח משני מהמצב שקשה לנו לוותר עליו...
בכל מקרה,את אישה חזקה!!!
שולחת לך כוחות וחיזוקים
סופ"ש נעים
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשינוי ייצא לדרך כי יש בי רצון חזק
אני25/11/2011לשנות. אי אפשר לחיות את העבר והשגרה הקשה לעד. החיים עוברים כל כך מהר.
אני מרגישה שבשלב הזה של החיים זה המבחן האמיתי שלי לשינוי אמיתי ולא קוסמטי.
תודה על הכל. אחזור ואעדכן ואשאל לשלומכן.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשינוי ייצא לדרך כי יש בי רצון חזק - תגובה
מורן זיו-אש25/11/2011כל הכבוד!!
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)