בוקר טוב מורן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוקר טוב מורן
    אני
    28/11/2011

יש לי שתי שאלות אלייך-

1. האם את מכירה או עבדת עם נשים שעשו שינוי כולל עם עצמן באמצע החיים?
    2. איך אפשר לתכנת את המוח שיתרכז בעתיד, בעשייה, בצמיחה ולא בהרס, בשליליות ובעבר הקשה?
    3. איך יוצרים התמקדות בעשייה ולא ברגש?

זהו השבוע השני שהקטן שלי הולך למטפלת ועדיין משהו לא שלם בי כאילו כל רגע יוצאים ממני קולות מבפנים ואומרים לי - תחזירי אותו הביתה מה פתאום את צריכה זמן לעצמך, את לעולם לא תעבדי ותרוויחי, את לעולם לא תסתדרי כך תשארי ותזדקני בתוך ביתך. ועם כל המחשבות האילו אני צריכה להספיק לעשות מיליון דברים. אני מותשת נפשית ופיזית, אפשר לומר שבדכאון מסוים. אבל יודעת שאני צריכה להלחם בזה בכל מחיר ובכל דרך אי אפשר לחזור אחורה פשוט אי אפשר.

הלכתי לשני שיחות עם עו"ס שבקופה מכיוון שהיא קרובה לי וללא תשלום. הרגשתי שם מוצפת רגשית ורק בכיתי. היא עזרה לי איכשהו להוציא מהלב את כל הרגשות שלי בזמן האבל. אבל אני לא מרגישה שהיא מחזקת אותי להפך היא נותנת לי תחושה שהדברים שאני רוצה אולי לא יקרו באמת. ואולי אני שופטת אותה כי אני במצב ריגשי קשה שביותר.

נ.ב. אם אני מבלבלת את המוח יתר על המידה וזה לא מתאים לפורום תגידי לי ואפסיק זאת.

בכל אופן תודה מכל הלב על ההקשבה והתמיכה. שתדעי שאצלך מצאתי מקום חם ואוהב ומכיל ומעצים באמת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוקר טוב מורן

הוספת תגובה

• בוקר טוב מורן - תגובה

מורן זיו-אש
    28/11/2011

בוקר טוב,
    לשאלותיך, עבדתי עם נשים ואנשים שעשו שינוי. קשה "לתכנת" את המוח לסוג חשיבה אחד. יש לך כנראה תהליך לעבור.
    צריך לבדוק מה זה שינוי עבורך ומה הציפיות שלך מעצמך בתהליך. אני לא יודעת מה היה לך בפגישות עם העו"ס אבל חשוב מאוד שתהיי בקשר עם מישהו שיכוון ויתמוך. נשמע שאת מאוד זקוקה לשיחות, אפילו אם זה רק לשחרר קצת מהלחץ ומההצפה. אל תוותרי על הקשר איתה. אין תחליף לקשר טיפולי. זה לא כמו כאן בפורום...
    אני מציעה לך לפתוח איתה את מה שאת מרגישה, לומר לה מה את מחפשת. לומר לה מה את מצפה ממנה. לבדוק יחד מה היא יכולה לתת לך ואיך את יכולה להעזר בה.

אל תתייאשי, תהליכים הם לא רק "לטפס על ההר למעלה" לפעמים בדרך אנחנו צריכים לעבור גשרים, לרדת לעמקים ושוב למצוא כוחות לטפס. זה לא אומר כלום שאת קצת רגישה זה נורמלי...

תודה על המילים החמות,
    ולא להתייאש

מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מורן יקרה

אני
    28/11/2011

תודה על העצה שלך. אקח אותה לתשומת ליבי.
    האם את חושבת שכדאי לי גם להשתתף בקבוצת אימון ולפגוש אנשים אחרים בצמתים שונים?

שינוי בשבילי הוא לראות עשייה ומטרות מולי ולא תקיעות וייאוש ועמידה במקום. שינוי בשבילי הוא להתחיל לחשוב מההגיון ולא מהרגש, לראות את העתיד ולא את העבר. שינוי בשבילי הוא חשיבה אופטימית ולא פסימית. זהו השינוי שאני מייחלת לו להיות ברת עשייה ושמחה ולא דכאונית וקופאת במקום. וזה קשה קשה עד מאוד. אבל אמרת שאני חזקה ואכן אני כזו ועליי לחפש את נקודות החוזק ולהאחז בהן ולא להרפות.
    תודה על הכל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה