מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום לכולם - אני ממש צריכה את עזרתכהילה13/12/2011
קוראים לי הילה ואני רוצה לייבא כל מיני דברים לארצנו הקטנה.
ואני רוצה לייבא מוצרי נשים לארץ.
כי כמו שכולכם יודעות בלי להעליב אנחנו מבזבזות המון.
אני אשמח לדעת מה לדעתכם המוצר שאנחנו צריכות יותר מכל.
או המוצר שאנחנו משתמשות בו הכי הרבה וזורקות.
אני מאוד אשמח לכיוון שממנו אני יכולה לצעוד - בכדי לייבא את המוצר הנכון בשבילנו.
זה ממש יעזור לי בסקר שאני עושה למטרת יבוא מוצרים.
ואני מאוד רוצה לכוון את המוצר לקהל לקוחות הכי גדול.
ואני לא מדברת על בגדים כי בגדים יש בכל חור...
תודה רבה
ואני אשמח לכל תשובה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לכולם - אני ממש צריכה את עזרתכ - תגובה
מורן זיו-אש14/12/2011שלום לך,
דעתי האישית בלבד והיא איננה מקצועית...
אני דווקא חושבת שבגדים ונעליים זה המוצר הכי נרכש.
בכל אופן,
שיהיה בהצלחה!
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לכולם - אני ממש צריכה את עזרתכ - תגובה
אביטל שטרית23/12/2011שאלת מיליון הדולר, ואם היינו יודעות לענות עליה היינו מיליונריות בעצמינו.
אספר לך סיפור קטן שימחיש את העניין ,שני סוחרי נעליים הגיעו לאזור נידח ב אפריקה בו כל האנשים היו יחפים . הסוחר הראשון ראה שכולם יחפים והבין שלא כדאי לשווק נעליים, והחליט ליבא שוקולד ,הסוחר השני ,כשראה את כל היחפים, אמר נפלא , יש לי המון לקוחות שזקוקים לנעליים ואפילו אין לי מתחרים. מי צדק? שניהם. אפשר לייבא מוצר שכבר נמכר ויש לו דרישה ותחרות ואפשר לייצר צורך ולהיות ראשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)