מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בחור שלוקח מספר ולא מתקשרסול21/12/2011
שלום לכולן,
הרגשתי צורך עז לשתף במקרה שקרה לי לפני כשבוע.
בעודי הולכת לי לתומי בטיילת ניגש אליי זר עם כלב ושאל אם הוא יכול להציע לי תות שדה. הוא היה מקורי ומחניף נורא:"את נראית כמו תות שדה, פלא הבריאה". צחקתי , לקחתי את התות. הוא ביקש את הטלפון שלי כי כך הוא יידע שהוא היה במקום הנכון ופגש אותי. המשכנו לדבר על זה שאני גרה ביפו איפה שכל הבולגרים והוא שאל אם נחמד שם. אני בד"כ כלל לא עושה דברים כאלה.
טעות.הוא אמר:"נתראה". והוא לא התקשר. שלחתי לו סמס אתמול שאני מודה לו על המחווה ושזה נדיר לפגוש זר שמעלה חיוך ולא מעיק ושאני שמחה שהכרתי אותו. הוא לא ענה כמובן. זה חדש לי. וטוב שיש לי מודעות גבוהה מספיק כדי להבין שזה לא קשור אליי . הזוי ככל שיהיה שבחור לוקח מספר ולא מתקשר .כנראה שאני צריכה לשדר פחות פתיחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחור שלוקח מספר ולא מתקשר - תגובה
מורן זיו-אש21/12/2011שלום לך,
הסקת מסקנה מאוד נכונה, לטעמי, זה לא קשור אליך!!!
את לא צריכה לשדר פחות פתיחות, אל תשתני- בטח לא בגלל אדם זר שאינך מכירה והוא אינו מכיר אותך!
אכן קצת מוזר....
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלי קשר לקשר
אביטל שטרית23/12/2011יש אנשים שאוהבים לפלרטט , נהנים מההתחלות וזה מספיק להם.
אני מקווה שנהנית מהתות והמחמאות,כי זה, כנראה כל מה שיש להציע...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכול קיים בעולם
סול23/12/2011הוא היה בשיא ההתלהבות, ואפילו ווידא שהטלפון שנתתי לו נכון בזה שהתקשר אליי באותו רגע(בתואנה שהוא רוצה שגם לי יהיה הטלפון שלו). הוא רצה להזמין אותי לתותים ושמנת ודבש לא פחות.
החינוך המזרח אירופי שלי מנחה אותי שאל לו לבחור להשלות בחורה שכנראה תחכה לטלפון שלו, ואם היא שולחת לו סמס הודייה מן הראוי שיגיב-"כנות זו המדיניות הכי טובה".
אני יוצאת מתוך נקודת הנחה שכל מיני סוגים של גברים קיימים בעולם בלא שום קשר אליי וזה מאוד חשוב שאני אדע מי אני כדי שמקרים כאלה לא ישפיעו עליי.
לא קרה לי דבר כזה בעבר. צרם לי קצת וחשתי צורך לשתף בפורום.
אני יודעת שאני יפה ואני לא צריכה שגבר זר יאמר לי זאת.
תודה על תגובתך,
סול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)