הטיפול הצליח-ישנה כמו נסיכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הטיפול הצליח-ישנה כמו נסיכה
    אנונימית
    02/02/2008

שלום בנות... נעלמתי לתקופה... אויי איזו תקופה עמוסה, זוכרות שסיפרתי לכן על בן הזוג שלי הנוחר שהדיר שינה ממני? שלא יכלתי לישון, שהייתי הולכת לחדר השני, ושאחרי הרבה מאוד בירורים ובדיקות פנינו למרפאת פרופורציה לאבחון וטיפול בגלי רדיו. אז יש לי חדשות נפלאות! הטיפול הזה הצליח, ואני פשוט ישנה כמו נסיכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איזה יופי..

איילת לחמי
    02/02/2008

איזה יופי!

איזה כייף!

מזל טוב- מאחלת לך שלילותייך ימשיכו להיות מתוקים ונעימים ואוהבים
    עכשיו עם השקט הנהדר הזה

איילת לחמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוכלי לתת פרטים נוספים- איך עשו?

נעמה
    04/02/2008

שמעתי על הטכניקה הזו של גלי רדיו , תוכלי לספר קצת פרטים נוספים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז ככה- קצת פרטים

אנונימית
    05/02/2008

את הטיפול עשנו דרך מרפאת פרופורציה- לאחר אבחנה של רופא אא"ג, שלח לבדיקה של מעבדת שינה בבית. הגיע הביתה, חיבר את בן זוגי לאלקטרודות כאלו (היה מצחיק...). ואז התוצאות הראו את מקור הנחירות. כיוון שהן לאנבעו מדום נשימתי- אותו שללו היה אפשר להמשיך בטיפול . מגיעים למרפאה(זה טיפול מרפאתי), במהלך טיפול בגלי רדיו מוצמדים לאף, לחיך או לענבל אלקטרודות שמעבירות גלי רדיו המגדילים את פתוח האוויר ומאפשרים נשימה נוחה בריאה. וזה ממש הצליח!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בנחירות

נעמה
    06/02/2008

האם זה טיפול אחד וזהו? ולמה עוד טובים גלי הרדיו הללו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה עוד יעיל גלי רדיו

אנונימית
    07/02/2008

תראי , הבנתי שגלי רדיו טובים לכל מיני דברים. אבל ממה שאני קיבלתי מידע כשהגעתי לטיפול עם בן זוגי בפרופורציה זה שגלי רדיו מטפלים לנחירות וגם לריח רע מהפה. ויש אחוזי הצלחה ממש טובים. אצל בן זוגי זה הצליח... :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמחה לשמוע ממך שוב

סיגל פדה
    08/02/2008

איזה יופי מצטרפת לברכות!!

אנונימית יקרה, מאוד אהבתי בסיפור שלך את השיתוף שלך ושל בן זוגך החיפוש אחר הפתרון ומציאתו יחד.
    מה סוד הקשר הזוגי שלך?
    ספרי לנו

ואיך הולך עם הלימודים?
    נשמח לשמוע

סיגל פדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום בנות...

אנונימית
    09/02/2008

היי סיגל וכל הבנות, א ככה , הלימודים הולך ממש טוב, תקופת מבחנים ועבודות. ואני, אני הודות לפרופורציה חייבת להם את ההצלחה שלי בכל מבחן בגלל השינה הכל כך טובה שיש לי בזכות הטיפול המסור והמקצועי שלהם! לגבי סוד הזוגיות- מסתבר שצריך להיות "דוגרי"- אמיתי עם בן הזוג. לומר לו באמת מה מפריע ולנסות לפתור את הבעיות יחד. ואז...אז החיים הרבה יותר קלים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על שינה ותפקודים נוספים

סיגל פדה
    13/02/2008

כייף לשמוע,
    שיהיה הרבה בהצלחה במבחנים ובזוגיות ...

מחקרים רבים שעוסקים בניהול זמן סובבים סביב היכולות והמיומניות הנדרשות בכדי להיות אפקטיבים יותר עם הזמן.
    הרבה מציינים כי, זמן השינה הוא קריטי לתפקוד יעיל אני בטוחה ששינוי איכותי זה מסייע לך ברמות השונות של חייך.
    אז- שינה ערבה...
    סיגל פדה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קראתי,איזה כייף לשמוע ועכשיו- מה עם

קרן
    13/02/2008

קראתי את ההודעות וזה באמת כייף כשיש שיתוף פעולה של הגבר למה שמפריע לאישה. לי יש משהו שמפריע לי אצל בן זוגי ואני ממש מנסה לפתור את ההתמודדות שלי עם שיעור היתר שלו על החזה. כן כן, לבן זוגי יש הרבה (הרבה הרבה) שיער על החזה. שאלתי פה התעוררה לאחר שאנונימית דיברה על ההצלחה שהייתה להם עם הטיפול. לא פעם העלתי בפני בן זוגי את המחשבה להסרת השיער שלו או לפחות דילולו מהחזה. בן זוגה של אחותי עשה טיפול דומה, להורדת שיער מהכתפיים גם כן במרפאת פרופורציה והתוצאות היו פשוט מצויינות. אין ספק שזה עשה לי משהו.. שגם אני רוצה שהגבר שלי יעשה משהו לגבי האסטטיקה שלו. גם אני דואגת לעצמי ולאסטטיקה הגופנית האם זו בקשה מוגזמת? חשבתי שליום האהבה (הוולנטיין) אני אעניק לו שובר מתנה שכזה לעשות הסרת שיער בלייזר בפרופורציה (מתביישת להודות אבל כבר בררתי מחירים, ויש להם מבצע החודש לגברים להסרת שיער בלייזר).... בבקשה- עצתכן...!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהחלט בעד

אנונימית
    17/02/2008

אני חושבת שחשוב לשמור על ראש פתוח. ויותר חשוב זה באמת לדעת לפנות למקום הנכון , עם מיומנות וניסיון בטיפולים שכאלה. אכן פרופורציה זה מקום טוב ובטוח. העלי זאת בפני בן זוגך, תלכו אילו רק לפגישת התייעצות ותראו לאן הדברים מתגלגלים. אצלי זה עבד ממש יפה. מקווה שגם אצלכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה