מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- להיות אם חד הוריתדבי04/02/2008
שלום, אני בת 33 ואין לי בן זוג, במהלך השנים ניסיתי להיות בקשר פעמים רבות ומעולם לא הצלחתי, אני די מיואשת מהאופציות להכיר דרך האינטרנט, או ברחוב וכו'
כיון שהשנים עוברות, אני שוקלת ללכת לקבל תרומת זרע ולהכניס ילד לתוך חיי. נורא קשה לי עם ההחלטה, כי בנפשי אני מדמיינת משפחה גרעינית די נורמטיבית, אך מצד שני השעון מתקתק ואני כבר לא כל כך מאמינה שאמא אהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד והתחייבות
איילת לחמי04/02/2008היי דבי
להיות אם חד הורית זו החלטה לא פשוטה - היא לא פשוטה מכיוון שהיא לא באה לך באופן טבעי. כפי שאת מתארת אני מבינה שבאופן טבעי אצלך הכוונה היא למצוא בן זוג ולהקים איתו משפחה.
כמו כן את מעלה שני טעמים לרצון שלך להכניס ילד לחייך: הראשון הוא שאת רוצה ילד והשני הוא שאת לא בטוחה שאת מאמינה באהבה
שני הטעמים שאת מעלה הם חשובים- השאלה איזה טעם משמעותי יותר.
ילד הוא התחייבות רבת שנים שבמידה ותחליטי להביאו לעולם גם אם תשתנה המערכת המשפחתית שלך למשל תכירי בן זוג- הילד ימשיך להיות שם. האם ניסית אלטרנטיבות אחרות כגון טיפול וניסיון להבין את עצמך את הרצונות שלך?
אם היום את לא רואה הבאת ילד לעולם דרך תרומת זרע- האם תצליחי לקבל את מצבך המשפחתי (אם חד הורית) שיגיע הילד?
אני רוצה להציע לך לנסות ולמנות את הסיבות מדוע יהיה טוב להביא ילד לעולם וא הסיבות שזה לא יהיה טוב.
במידה ותכתבי את הדברים על גבי הפורום, אשמח שנמשיך משם
בהצלחה,
איילת לחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)