מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבולבלת עד מאוד..לימור20/01/2012
שלום רב. לא מזמן הכרתי בחור מקסים ואני מרגישה פתאום ממש חסרת אונים, מבולבלת ופוחדת. אני אסביר עצמי. אני בת 19 ולפני כחצי שנה יצאתי מקשר של שלושה חודשים עם בחור מאוד אדיש וקריר, שלא הפגין כלפי רגש ועיניין. לאחר הפרידה לא באמת מצאתי אדם מתאים ולא מזמן הכרתי בן אדם בדרך מאוד לא שגרתית. התחלנו לדבר, ולדבר...ולדבר...והוא התגלה כבן אדם דיי מקסים. חמוד, נחמד, רגיש באיזשהו מקום...(וכל זה אני מסיקה ממה שהכרתי עד כה) אני מכירה את הבחור שבועיים ונפגשנו מאז 3 פעמים. הוא אדם מאוד בטוח בעצמו, אוהב את עצמו, יודע להעיריך..את עצמו בגלל מי שהוא ואנשים אחרים שמגיע להם...וכאן הבעיה. אני בחורה ביישנית, (שקטה יחסית) ודי חסרת ביטחון. אלו הם דברים שהישתנו..וישתפרו עם השנים, אך עדיין ניכר לראות כי אני מתביישת ולא בטוחה בעצמי. אני לא יודעת איך- אבל הוא קורא ממש אנשים- והוא פשוט רואה עלי הכל- שאני ביישנית( טוב זה לא משהו שקשה כל כך לראות ולשים עליו לב) אבל עדיין..שאני תמימה- והוא אומר לי את זה- והגרוע מכל הוא שאני אכן מודה! אני לא רוצה להתכחש לעצמי, ואני רוצה שיקבלו אותי בזכות מי שאני..והוא הבחור הראשון עד כה שאני רואה שכל כך התלהב מהאישיות שלי..בסנוף, אני בחורה טובה, אני יודעת את זה, ואני מאוד מתחשבת ואוהבת לעזור ולתמוך באנשים שחשובים לי- זה לא חיסרון כמוון, אבל לא יותר מידי...אני פשוט לא רוצה להראות חלשה ליידו, אני פוחדת שהוא לא ירצה להמשיך איתי בקשר..בגלל שאני לא אצליח לספק אותו- ולא רק מינית...אני פוחדת שאני "קלה מידי להשגה" כמו שאומרים, שאני לא מאתגרת, מעניינת...ואני לא יודעת מאיפה צץ פתאום כל החוסר ביטחון הזה לגבי הקשר- אני פוחדת להיפגע, להרגיש דחויה, ולא רצויה. אני רוצה לקבל ממנו קצת יותר יחס, ואני לא יודעת איך לרמוז לו על זה...? בנוסף חיבור כזה עם בן אדם לא היה לי אף פעם..ואני פוחדת ממש לאבד את זה...אני לא רוצה לחשוב על זה יותר מידי..ולהתעסק אך זה לא נותן לי מנוח ולא עוזב אותי..איכשהו הגענו לשיחה של "למה גברים אוהבים ביצ'יות"...והוא אמר שהוא לא מעדיף חברה " כלבה"...אלא פשוט יש משהו מושך במישהי שהיא קשה להשגה...ואני שואלת איך אני יכולה לעשות את זה? כלומר למה באמת גברים נמשכים כל כך לבנות כאלו?? חוץ מזה..אני רוצה שתהיה מצידו השקעה בקשר..וכמוון שגם מצידי..אבל איך להגיד לו את זה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת עד מאוד.. - תגובה
מורן זיו-אש21/01/2012שלום לך לימור,
את מתארת ברגישות ומודעות את מחשבותיך ורגשותיך בתהליך הכרות עם בן זוג פוטנציאלי. נשמע כי סיום הקשר הקודם השאיר בך מטענים מסוימים אשר מגבירים אצלך את תחושת חוסר הביטחון, הפגיעות והדימוי העצמי המעט נמוך.
את מרגישה שיש חיבור טוב איתו ואת מעוניינת בקשר איתו ואת שואלת בעצם, אם אני מבינה נכון, כיצד לגרום לו לרצות בך.
אני לא מאמינה שיש מתכון שיגרום לגברים לרצות בחורה. כפי שיש גברים שנמשכים לדמות ה"ביצ'ית" יש גברים שסולדים ממנה. אם הוא מתלהב ממך כאדם- היי את. נסי פחות להילחץ ולהעסיק את הראש במחשבות אלא להינות מחברתו (נשמע פשוט... :))
לא ניתן לזרז הכרות, יש קצב מסויים, "ריקוד" שרוקדים יחד. לפעמים זה באמת מותח ומורט עצבים...אך דברי על כך עם חברותיך ולא איתו (או כמובן כאן בפורום...)
נ.ב.
הוא אמר לך שהוא נמשך לבחורות שקשות להשגה, הכל עניין של מינון כמובן, אך אם תזמי שיחה על כך שאת רוצה יותר ממנו את תשדרי את ההיפך בדיוק.
שיהיה בהצלחה!!!
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)