ניצחתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניצחתי
    אריאלה סול
    26/01/2012

שלום,

לפני כמה חודשים כתבתי על הקשר (וסיומו) שהיה לי עם גבר המבוגר ממני ב- 31 שנה. גבר שנכנסתי ממנו להריון, קצת לפני שהוא נסע לחו"ל לאקסית שלו ממנה יש לו בת, כי אני לא שווה בזבוז של אמצעי מניעה. ואני סמכתי עליו שהוא הגבר, והוא יודע. גבר שהיה מבקר אותי כל הזמן ונפרד ממני בצורה יבשה בטלפון.ואמר שהוא מבקש את חשבון הבנק שלי כדי להעביר לי כסף להפלה. גבר שאמר שהמטרה שלו היא לשכב עם כמה שיותר בחורות.
    היום חצי שנה אחרי כשכבר התחלתי מחדש ,שיניתי את שמי והתחלתי מחדש,ראיתי אותו בעודי בדייט עם בחור מקסים ומתחשב. הפרצוף האדיש שלו לא הזיז לי. ניצחתי!

תודה,

אריאלה סול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניצחתי

הוספת תגובה

• ניצחתי - תגובה

אביטל שטרית
    27/01/2012

ברכותיי!!!!
    כל הכבוד , וגם אם יהיו לך נפילות ותרגישי שהוא חסר לך,דעי שזה רגש זמני ומגיע לך משהו שיאהב אותך,בקיצור כל הכבוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניצחתי - תגובה

מורן זיו-אש
    27/01/2012

ריגשת אותי מאוד!!
    באמת ניצחת, השלמת תהליך שיקום מדהים!!
    כל הכבוד לך!

את נהדרת!
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה