מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניצחתיאריאלה סול26/01/2012
שלום,
לפני כמה חודשים כתבתי על הקשר (וסיומו) שהיה לי עם גבר המבוגר ממני ב- 31 שנה. גבר שנכנסתי ממנו להריון, קצת לפני שהוא נסע לחו"ל לאקסית שלו ממנה יש לו בת, כי אני לא שווה בזבוז של אמצעי מניעה. ואני סמכתי עליו שהוא הגבר, והוא יודע. גבר שהיה מבקר אותי כל הזמן ונפרד ממני בצורה יבשה בטלפון.ואמר שהוא מבקש את חשבון הבנק שלי כדי להעביר לי כסף להפלה. גבר שאמר שהמטרה שלו היא לשכב עם כמה שיותר בחורות.
היום חצי שנה אחרי כשכבר התחלתי מחדש ,שיניתי את שמי והתחלתי מחדש,ראיתי אותו בעודי בדייט עם בחור מקסים ומתחשב. הפרצוף האדיש שלו לא הזיז לי. ניצחתי!
תודה,
אריאלה סול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניצחתי - תגובה
אביטל שטרית27/01/2012ברכותיי!!!!
כל הכבוד , וגם אם יהיו לך נפילות ותרגישי שהוא חסר לך,דעי שזה רגש זמני ומגיע לך משהו שיאהב אותך,בקיצור כל הכבוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניצחתי - תגובה
מורן זיו-אש27/01/2012ריגשת אותי מאוד!!
באמת ניצחת, השלמת תהליך שיקום מדהים!!
כל הכבוד לך!
את נהדרת!
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)