מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לבגוד או לא?עדי06/02/2008
שלום לכולכן!
אני בחור בן 36 אב לילדה בת ארבע, נשוי לאישה מקסימה צעירה ממני בכמה שנים.
יש לנו נישואים מאושרים.
אני לא בחור מאוד יפה או ממגנט בחורות...
אז ככה
היא הראשונה שלי.
אנחנו ביחד מגיל 17
והיא גם די שמרנית במיטה.
ומאז ומעולם הסתקרנתי אך זה להיות עם אחרות
אז נכון, הדבר הרציונלי הוא להשאיר את זה כפנטזיה
אבל מצד שני
אני מרגיש שאני מפסיד רגושים
שאני אגיע לגיל 60 או 70 וארגיש חוסר
אז מה הדבר הנכון לעשות?
לבגוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך להתרגש
איילת לחמי07/02/2008שלום עדי
אם הייתי קוראת את תחילת תגובתך ואחר כך את סוף תגובתך הייתי מקבלת שני מסרים שונים לחלוטין. בהתחלה אתה כותב שיש לך בת זוג מקסימה ואתם יחד כבר המון שנים עם אישה מקסימה ויש לכם ילדה משותפת. לעומת זאת בסוף תגובתך אתה שואל את השאלה מה לעשות וכותב את המילה לבגוד כתשובה. האם זו תשובתך? או האם גם זו שאלה?
עדי, אתה כותב שאתה מפסיד ריגושים ונשמע לי שאתה מפחד ממה יהיה עוד 30-40 שנה שאז תרגיש את החוסר ויהיה אולי כבר מאוחר מידי לנסות.....
אבל-
השאלה הגדולה היא האם על מנת לחיות את הריגוש האלטרנטיבה היחידה היא לבגוד באשתך?
האם ניתן להרגיש ריגוש בצורה אחרת יחד עם אישתך? מה עם לנסות לגוון את יחסי המין יחד? לדבר על הצורך שלך להתרגש? אולי תגלה שגם היא רוצה את הריגוש ותוכלו להפיק אותו יחד?
לבסוף, אני רוצה להתייחס למילה שאליה התייחסת - בגידה. לבגידה יש קונוטציה שלילית מאוד מכול המובנים. עצם העובדה שהשתמשת דווקא בה ולא במילה או בביטוי אחר - גורם לי לשאול האם אתה רואה את המעשה הזה כמשהו חיובי או נכון?
כי אם לא - האם אתה מוכן להישאר עם הנטל הקשה של תחושת הבגידה שלך?
מה אתה אומר?
מחכה לתגובתך
איילת לחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)