התחלת יחסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התחלת יחסים
    אני
    20/02/2012

היי
    מה אמור להיות בתחילת מערכת יחסים
    רוב הבחורים שיצאתי איתם לכמה דייטים, העניין היה שהם בהתחלה יוזמים
    ושלחו הודעות ויצאנו לכמה מקומות ,ואז דעך קצת...יש לציין שלא היה מגע מיני איתם
    ועכשיו התחלתי לצאת כחודש עם בחור חדש, לא שכבנו עוד מבחירתי ,ולמרות שאני מדברת איתו ממש על הכל ...כל דבר שלא נראה לי ישר עולה, מהר מאוד התחלנו פחות לצאת לדייטים אלא יותר להפגש ,ואומנם הוא מציין הרבה שהיה רוצה להפגש איתי גם כשאנחנו לא יכולים, אבל אין יותר מדי הודעות חמודות ואין הרגשה שיש ניסיון מצדו להרשים אותי, שהוא יזום דייטים, אלא נפגשים בבית ואני גורמת לכך שנדבר ולא רק נתמזמז... הוא מודע לכך שזה גורם לי להרגיש מוזר
    איך זה אמור להיות? מצד אחד יופי אתה נמשך אליי מצד שני מה עם "להשקיע" בי, לרצות סתם לבלות בחברתי ...יש לציין שהבחור מסכן אני עושה לו את המוות מצד אחד מזכירה את האקס ואומרת לו שאני לא שוכבת איתו עוד כי אני לא רוצה שנשכב ואח"כ אני אעזוב אותו ,לא יודעת אולי תמימה אבל רוצה להיות מאוהבת לפני הסקס...להרגיש שאני באמת עם גבר שהכי קרוב אליי...
    עם החבר הראשון הכל היה ככה בהתחלה...למה אי אפשר שוב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התחלת יחסים

הוספת תגובה

• התחלת יחסים - תגובה

מורן זיו-אש
    21/02/2012

היי,
    אשמח אם תצייני את גילך, מתי נפרדת מאותו האקס וכמה זמן הייתם יחד? כתבי קצת מה אהבת באותה מערכת יחסים (עם האקס)

לאחר מכן אוכל יותר להתייחס
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה