חבר מקטין אותי מול חבריו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חבר מקטין אותי מול חבריו
    לירז
    15/04/2012

אני וחבר שלי כבר חצי שנה ביחד, ואני מרגישה שכל פעם ליד החברים שלו הוא מנסה להשתיק אותי כל הזמן.. ולהוציא אותי קטנה.. אני לא יודעת מה לעשות.. כאשנחנו ביחד הוא לא עושה את זה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חבר מקטין אותי מול חבריו

הוספת תגובה

• חבר מקטין אותי מול חבריו - תגובה

אביטל שטרית
    16/04/2012

לירז יקירתי, אף אחד לא יכול לעשות אותך קטנה, את מי שאת ולחבריך אין שליטה על כך. אם את חשה שחברך משתיק אותך ,ממעיט ביכולתייך, דברי עמו על כך, בצורה ברורה, שמעי מה יש לו לומר, אולי הוא אינו מודע למה שהוא עושה, ייתכן שזה נראה לו "משעשע", ? בכל מקרה ,אף אחד לא יכול להקטין אותך, הבחירות הן שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבר מקטין אותי מול חבריו - תגובה

מורן זיו-אש
    16/04/2012

הי לירז,
    אני מניחה שזה גורם לך לבלבול מסויים לגבי התנהגותו כלפיך שכן היא משתנה. אני חושבת שכדאי לך לפתוח איתו את הנושא. אני מסכימה עם אביטל שאולי הוא אינו מודע לדרך בה הוא מתנהג וכדאי לבדוק איתו.
    אולי חשוב לו להציג את עצמו באופן מסויים ליד חבריו ואז הוא מרגיש צורך להקטין אותך בעוד שכשהוא איתך לבד הוא מרגיש יותר חופשי להיות הוא עצמו....זה בעייתי כי זה בא על חשבונך. בזוגיות זה לא אמור לבוא אחד על חשבון השני אלא אחד לצד השני. זאת אומרת, אם הוא מכבד ומעלה את ערכך בעיני חבריו, זה משפיע גם על ערכו שלו, כי הוא "הצליח" בבחירת בת הזוג שלו.

שיהיה בהצלחה!
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה