מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקשה לעזרה בניסוח פלייר כרטיס משכנעשרי02/05/2012
להלן הניסוח אותו חיברתי אבקש משוב ולתקן או להוסיף עם ניתן
מירב ליופי שלך
מיטב טיפולים אסתטיים באוירה ביתית נעימה וחמה
איפור מקצועי
בניית ציפורניים
קישוטי ציפורניים
פדיקור לסוכרתיים, ציפורן חודרנית, טיפול בפטרת; ברגליים, ובידיים
הסתרת שיער בשעווה
למציג פרסום זה תנתן הנחה 15%* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשה לעזרה בניסוח פלייר כרטיס משכנע - תגובה
מורן זיו-אש03/05/2012הי,
האם יש לך פלייר מוכן שאת יכולה לשלוח?
נורא קשה לדעת ככה כי חסר לי העיצוב. מבחינת ניסוח נראה לי בסדר גמור.
שבת שלום
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגוונים רקע לבן אותיות טורקיז
שרי04/05/2012הבעיה אני רוצה שזה תוך 90 שניות יעשה את זה אומנות השיכנוע לכן אני צריכה שזה ימשוך העם אני צריכה לספר סיפור או שזה קצר וקליט הייתי רוצה להוסיף 10-%15 הנחה למציג פרסום זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגוונים רקע לבן אותיות טורקיז - תגובה
מורן זיו-אש04/05/2012הי,
אני לא מתחום הפרסום אבל אני מנסה לעזור. קשה לי לענות לך ככה.
האם יש לך קובץ שאת יכולה להעלות כדי שאוכל להתרשם? (אז אולי גם בנות נוספות מהפורום יוכלו להתייחס)
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיווק
אביטל שטרית06/05/2012שרי שלום
הפלייר הנו חלק מהאסטרטגיה השיווקית שלך ורצוי לשמור על קו אחיד, "שפה אחידה " בכל אפיקי השיווק והפרסום.
לפני שאת עוסקת בעיצוב הפלייר ,כדי שתגדירי את קהל היעד שלך ותוודאי שהפלייר יחולק לקהל זה.
הפלייר כשלעצמו לטעמי רצוי שיכריז על קיומך,יסקרן, אולי יבדל מעסקים אחרים ,אך לא כדאי להעמיס את הפלייר בפרטים מרובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)