העניין הוא ש...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העניין הוא ש...
    מלי
    15/02/2008

הכל התחיל מזה שהיה גם בחור שלישי שכל הזמן ניסה לכבוש את ליבי נקרא לו יוסי .אני וחיים (הבחור השני ) היינו ידידים ויוסי כל הזמן ניסה להתקרב אלי ולמצוא חן בעיני .כדי שאזכיר שיוסי הוא מכר של חיים והם באותו הגיל .יוסי התחיל למצוא חן בעיני והתחלתי לשקול לבנות איתו קשר ואז גיליתי שהוא וחיים צעירים ממני ,באתו זמן חשבתי שאנחנו באותו גיל. הרגשתי שהקשר עם יוסי לא יוביל אותי לשום מקום וניסיתי להדחיק כל רגש אליו ולהתרחק ממנו וזה לא כל כך הצליח כי הוא המשיך לחזר אחרי.בנתיים המשכתי את החברות עם חיים .לאחר התלבטויות רבות החלטתי לנסות קשר עם יוסי ואז גיליתי שיש לו חברה, והוא הסתיר את זה ממני.הרגשתי שאין לזה עתיד והכל אבוד. אח"כ כשלא ראיתי את יוסי חצי שנה ופתאום פגשתי אותו הבנתי שהרגש שלי אליו לא נעלם, אבל במקום להגיד לו את זה דברתי על אלף ואחת דברים אחרים וכך הוא הלך. התקשרתי אליו פעם אחת ויוסי לא ענה לא יודעת אם לא רצה או לא היה זמין לפני כן לא דיברנו בטלפון רק כשנפגשנו ,לא השארתי לו שום הודעה למרות שרציתי רק לא ידעתי מה לומר לו. החלטתי שכדי לשכוח את יוסי אני צריכה למחוק את הטלפון שלו וכך לא יהיה לי פיתוי להתקשר אליו וכך עשיתי. עברו חודשיים מאז שראיתי אותו והחלטתי שבכל זאת הייתי רוצה לדעת מה איתו אז שלחתי לו איימיל ורשמתי שהדחקתי את הרגש שלי אליו. הוא לא ענה .עבר עוד חודש וחשבתי למה בעצם אני מחפשת את יוסי כשיש בחור כל כך נפלא לידי כמו חיים התחלתי לחשוב שאולי יש לי רגשות לחיים ויוסי סתם בלבל אותי .ואז החלטתי לתת לחיים הזדמנות וזה מה שיצא שהוא אמר שלא בנוי למחויבות האמת שלא ציפיתי לקשר איתו שיוביל לחתונה אבל גם לא ציפיתי שיהיה כל כך בוטא.אולי כדי שאציין שלא היה לי קשר רציני עם בחורים למרות שהיו בחורים סביבי אבל תמיד רציתי להתמסר לבחור בפעם ראשונה מתוך אהבה וקשר שיהיה לו עתיד. לכן גם ההצעה של חיים גרמה לי להרגיש רע כי לא כך רציתי שזה יתפתח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    העניין הוא ש...

הוספת תגובה

• רחשי הלב

סיגל פדה
    16/02/2008

מלי תודה על פנייתך הכנה
    - יעול פרקטי נסי להשיב לתוך אותה פנייה שלך והמנעי מפתיחת לינקים חדשים בכדי לשמור על רצף אישי של פניותיך.

- לעינינינו-
    נשמע שהקשר שלך עם השניים מורכב ואכן הפגיעה שלך מהצעתו של חיים מכילה יותר ממה שהיה נראה בפניתך הראשונה.
    - את מחפשת קשר אוהב ותומך והלכת לאיבוד בין 2 גברים שחיזרו אחריך. נשמע שאת גם לא בטוחה בקשר שלך עם חיים ברגשותיך ושאת בתוך סחרחורת של רגשות פעם הלב אחר חיים ופעם אחר יוסי.
    בכדי לסייע לך
    הייתי רוצה ללכת למקום מעט אחר מיוסי וחיים ולשאול אותך
    מה את מחפשת בגבר חלומותיך?
    מה היית רוצה?
    נסי לענות באמת ולא לחסוך בפרטים
    ונמשיך משם
    סיגל פדה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך .......

מלי
    16/02/2008

אני מחפשת בחור שיהיה לי נוח בחברתו שאני אמשך אליו שיהיו לנו תחומי עניין משותפים שנבנה משהו ביחד .כל חיי הייתי בטוחה שבחור כזה ימצא אותי חייתי באיזשהי בועה, כנראה שהתנפצה כי הנה אני מנסה למצוא מישהו כזה ואין לי מושג מאיפה להתחיל? ואם אפגוש בחור מתאים איך לברר שהוא מעוניין בלי שישים לב מיד שאני מנסה למצוא חבר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחלום על אהבה

סיגל פדה
    19/02/2008

מלי יקרה, אל יאוש הוא יגיע מהר מכפי שאת חושבת...
    כל שעליך לעשות הוא לאפשר לו לבוא.
    למה אני מתכוונת-
    בפנייתך הראשונה ספרת על 2 בנים צעירים ממך שאת נמצאת בבלבול מתמשך לגבי הקשר איתם..
    למעשה ויתרת כבר מזמן על מה שאת באמת רוצה.
    בואי ננסה להתחיל דף חדש -
    תקדישי את החודש הקרוב לעצמך!!
    תעשי מה שאת אוהבת, חברות בתי קפה מוזיקה טובה אמבטיות... תתפנקי
    תרשי לעצמך לחלום ובגדותל על הקשר האמיתי אותו את רוצה-
    מי הוא אותו גבר?
    מה קורה במערכת היחסים בינכם- על חיי הביחד שלכם..
    רשמי הכל על דף עם כל הפרטים
    ברוגע ובנחת בלי גבולות בלי חיים ובלי יוסי ברקע...
    מה את מיחלת לעצמך??
    שתפי אותנו ונמשיך משם
    סיגל פדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך להחליט???

מלי
    21/02/2008

ישנם 2 בחורים בחיי אחד מהעבר שחיכה לי עד שאני אסיים את הסיפור עם יוסי וחיים ,ואחד חדש איזה לבחור?מהעבר מעריץ אותי רוצה לשמור אלי ולחנוק אותי מאהבה והשני תעלומה , מישהו חדש שצריך לגלות מיהו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פסק זמן לעצמך

סיגל פדה
    22/02/2008

מלי יקרה,
    מה דעתך לחשוב מה את רוצה, מה בא לך באופן תאורטי כמעה, דמיני לך סרט בו את רואה את עצמך מי יושב לידך? איך זה מרגיש מה חשוב לך?

אני באמת מאמינה שכדאי רגע לקחת פסק זמן- לעצמך ולחשוב מה את רוצה לפני מי עדיף ממה שיש-
    מה דעתך על דרך זו?
    ספרי לי מה את עושה בשביל עצמך- ורק בשבילך השבוע.
    מה את רוצה ונמשיך...
    סיגל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן או לא השאלה שמטרידה את השלווה

מלי
    26/02/2008

אני מרגישה שחיים חסר לי מאז ההצעה שלו אלי, לא דיברתי איתו . כל כך רוצה להתקשר אליו ולשאול מה שלומו אבל נראה לי שהוא זה שהיה צריך להתקשר. לא יודעת מה לעשות ,לחכות שיתקשר או להתקשר אליו ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מלי יקרה

סיגל פדה
    27/02/2008

מלי יקרה
    מה דעתך על הצעותי עד כה?
    האם לקחת לך "פסק זמן לחשוב"
    אני חושבת שזה הכרחי -
    ומאמינה שהבילבול שלך ירגע ברגע שתעצרי לחשוב.
    ספרי לי מה דעתך - על מה את חושבת?

לשאלתך הקונקרטית: לכי עם הלב שלך, אל תשחקי משחקים אם את לא רוצה שישחקו בך.
    לגבי חיים בכלל - לא אוכל ליעץ לך ללא התיחסויותיך ל"פסק זמן"
    סיגל פדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההחלטה.......

מלי
    01/03/2008

לאחר מחשבות מרובות שהקדשתי לכל נושא הזוגיות ולחוויות שעברתי החלטתי שכנראה זה נכון התרחקתי מהחלום שלי כשהלכתי לכיוון של יוסי וחיים ואולי לא בכוונה נוצר משחק שבו שלושתינו נפגענו ובעיקר אני לכן החלטתי שאולי צריך לוותר על החיפוש ולהתמקד בדברים אחרים עכשויים כך אני אחחסוך מעצמי כאבי לב, מחשבות , החלטות קשות והכי חשוב לא אצור בלבול אצל אף בחור.
    תודה רבה על הייעוץ שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מלי יקרה,

סיגל פדה
    03/03/2008

מלי יקרה,
    איך ההרגשה עם ההחלטה הזו??
    מה הדברים שלמדת על עצמך מהקשר הזה?
    ומה הוא החלום שלך ממנו את מרגישה כי התרחקת...
    אשמח לשמוע ונמשיך מכאן...
    סיגל פדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חפרתי בעברי ו........

מלי
    09/03/2008

אני חושבת שמצאתי את הבעיה, בתיכון היה בחור שנחשב לחתיך השכבה והתאהבתי בו הייתי בטוחה שאין מצב שיצא מזה משהו כי הרי כל בחורה היתה מוכנה לעשות הכל רק כדי שהוא יסתכל עליה לא לדבר שיצא איתה.הבחור הפתיע אותי הוא התחיל לחזר אחרי ,הציע לי להסיע אותי לבית הציע שנפגש ונעשה משהו ביחד אבל אני לא ידעתי איך להתיחס לכל תשומת הלב שהוא הרעיף עלי זה החמיא לי וגם הפריע כי האשליה שלי הפכה למציאות ולא ידעתי איך להתמודד איתה עבר חודש והחלטתי שאני אצא איתו ונשאר רק להגיד לו את זה. אף פעם לא אשכח את הרגע שנחרט לתמיד בזיכרוני הלכתי לחצר ובדרך במסדרון שמעתי אותו מספר לחבר על ההתקדמות מצב העניינים בינינו הוא אמר שאני קרובה לנקודת השבירה כך הוא כינה את זה .באותו רגע החלום היפה שעמד להתגשם התנפץ לרסיסים קטנטנים הבחור פשוט הימר עלי עם חברו הטוב אני לא יודעת מה בידיוק היה ההימור שלו שהוא יצא איתי או גם ישכב איתי אבל ממש לא היה אכפת לי. כל הרגש היפה שהיה לי אליו נעלם כלא היה. ההמשך הפתיע עוד יותר הוא המשיך לחזר אחרי אני המשכתי במשחק שלו מחוסר רצון להיתאמת איתו ומה יום אחת מישהי שהיתה החברה הטובה שלו פתאום ניגשת אלי בהפסקה ושואלת אותי אם לא נמאס לי לשגע אותו , ואיך אני יכולה להיות כל כך עיוורת ולא לראות שהוא מאוהב בי מעל הראש.רק השאלה עצבנה אותי בטירוף אבל לא רציתי להוציא הכל החוצה אז פשוט אמרתי לה שהוא לא הטעם שלי אז שיתמודד עם זה.ולא זה עוד לא נגמר גם אחרי שסיימתי את התיכון הגורל הפגיש בינינו התגיסתי לצבא ואת מי אני פוגשת בבסיס גיוס כן דווקא מכל האנשים אותו סתם אמרנו שלום אחד לשני והלכתי בחזרה לעבור את כל התהליך של הגיוס ואז הרגשתי שמישהו מסתכל עלי סובבתי את הראש וראיתי אותו הוא הציע לי לצאת לדבר איתו אבל אני סרבתי מבחינתי לא היה על מה לדבר , ראיתי אותו מעבר לדלת השקופה מחכה שבכל זאת אצא אבל לא יצאתי ככה זה נגמר.
    אני חושבת שהוא גרם לי לא להאמין לגברים כי האמנתי באמת ובתמים שהוא מאוהב בי גם והוא שבר לי את הלב. כנראה שבתת מודה קשה לי להאמין שוב למישהו ,כי הנה חיים שהייתי בטוחה שמכיר אותי מה הוא עשה הציע לי לשכב איתו ובכך הרס את החברות בינינו .השאלה היא איך לחזור להאמין בגברים שוב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה לחדד כמה דברים........

מלי
    09/03/2008

נראה לי שלא חידדתי מספיק את הבעיה והיא שהבחור קודם רימה אותי בכך שהימר עלי ורק אח"כ התאהב בי ואני לא יכלתי לסלוח לו כי ברגע שגיליתי שהוא סתם שיחק איתי זה הרג כל רגש שהיה לי אליו פשוט לא היה לי אומץ ללכת ולהגיד לו בפרצוף שהוא זבל של אדם והאמת אולי טוב שלא אמרתי כי הרי הוא קיבל את העונש שלו שיחק ברגשות שלי ובסוף המשחק שלו גם הפך למציאות . הבעיה עם חיים הייתה שהייתי בטוחה שאחרי היכרות איתי של שנה הוא יציע לי להיפגש ואז נדבר ובהדרגה נגיע לאינטימיות והפריע לי שהוא פשוט הנחית את זה עלי כאילו אין לו כבוד אלי והכי מבאס שנתתי לו מספר הזדמנויות כי התחלתי להאמין לו חיכיתי שהוא יגיד את המשפט הנכון שהוא מצטער שהיה כזה ישיר או לפחות ישלח SMS אבל כלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התכוונתי להודעה ולא SMS

מלי
    11/03/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כי אין אפשרות לקבל SMSולקרוא אותם

מלי
    11/03/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למעריץ האלמוני או לא אלמוני!

מלי
    11/03/2008

אני יודעת שאתה עוקב אחרי כבר כמה שבועות ואני גם יודעת שאתה ואני מכירים עובדה ששלחתה לי אתמול 3 SMS רק כמו שאמרתי לא יכלתי לקרוא אותם אבל היה צליל על הודעה שהיתקבלה בקיצור אני מציעה שתתקשר ופשוט נדבר מה אתה אומר על זה ?אני בטוחה שיהיה הרבה יותר נחמד אם תומר את מה שכתבתה (עובדה שכתבתה 3 הודעות ) אז כנראה זה באמת חשוב, מה אתה חושב ? ההחלטה בידך!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסלוח ולחלום

סיגל פדה
    17/03/2008

מלי יקרה
    אני רוצה לחזק אותך על הבחירה שלך לתת לעצמך מקום, לחשוב פנימה ולחפש פתרון טוב לעצמך.
    זה תהליך לא פשוט וחשוב מאוד.
    איך את מרגישה עם זה?
    לשאלתך העיקרית העולה מפניותיך - כיצד לסלוח ולתת אמון מחודש בבנים- בשאלה נמצאת התשובה-
    לסלוח ולהודות על מה שהייה לראות מה היה טוב מהלמדת מה הרווחת ממה שהיה- להגיד תודה ולשחרר ולהשתחרר מהעבר.
    דבר נוסף הוא לזמן את החלום אליך- מה את רוצה בגבר שלך? באמת?

שתפי אותנו-
    מלי נקודה חשובה-
    לא הצלחתי להבין מה הסיפור עם הבחור האלמוני- שימי גבולות ברורים להתנהגות בלתי רצוייה כלפיך- אמרי לא חד משמעי - עדכני אותי במה מדובר זה נשמע לא נעים...
    בברכה
    סיגל פדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה