מרגישה כלואה ביחסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרגישה כלואה ביחסים
    בתיה
    17/05/2012

בעלי לא מאפשר לצאת עם חברות, לא פיסית, אבל תמיד עושה פרצוף כשאני הולכת..
    מסובב לי את הגב אחר כך..
    אני לא יוצאת הרבה איתן, ויוצאת הרבה איתו דווקא.. אבל עדיין הוא מרגיש פגוע. מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרגישה כלואה ביחסים

הוספת תגובה

• מרגישה כלואה ביחסים - תגובה

מורן זיו-אש
    18/05/2012

הי בתיה,
    הכותרת של ההודעה שלך העציבה אותי...אולי אפילו קצת הדאיגה.
    חשוב להבין מה בדיוק מפריע לבעלך? האם הוא מאויים מהן? האם הוא חושש שתבגדי בו או ש"יתחילו" איתך? חשוב מאוד לבחון האם ישנם עוד הגבלות במערכת היחסים. בעלך עושה זאת מאוד בעדינות, כביכול, הוא "רק עושה לך פרצופים" אבל יש בהתנהגות שלו כלפיך משהו אלים.
    עצם העובדה שאת מוותרת על בילוי שעושה לך טוב בגלל דרישה שלו (אפילו אם היא סמוייה) היא בעייתית.
    חשוב להבין גם מהצד שלך: האם בחייך את מוותרת על דברים נוספים גם בשביל אנשים אחרים? האם את נוטה לרצות על מנת להמנע מוויכוחים?
    אני מבינה שאת מאוד אוהבת אותו וחשוב לך מאוד שהוא יהיה מאושר וחשוב לך לשמור על מערכת היחסים. עם זאת, זה בכלל לא פשוט לך הוויתור הזה (ואולי את מוותרת בעוד מקומות, אפילו בלי לשים לב...)

נתתי לך כיוונים לבדיקה. בדיקה לא פשוטה אך חשובה

סופש נעים
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרגישה כלואה ביחסים - תגובה

אביטל שטרית
    24/05/2012

כאדם בוגר את היא הקובעת את גורלך ובעלך אינו רשאי לאסור עלייך, אולם נשואין הם סוג של משא ומתן מתמשך, לכן כדי שתשוחחי עם בעלך ,נסי להבין מדוע קשה לו להתמודד עם העובדה שאת מבלה בלעדיו. ייתכן שהבעיה אינה נעוצה בבילוי אלא במינון, מעט והרבה הם עניין יחסי, אולי תגידרו את מספר הפגישות בשבוע/ חודש , עמן בעלך יחוש בנוח ולא ירגיש כי הפגישות באות על "חשבונו".
    להתנהגותו של בעלך עשויות להיות סיבות רבות , נסי לשוחח עמו על הנושא, בצורה שאינה שיפוטית,בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה