אלכוהול..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלכוהול..
    שיר
    27/05/2012

אז ככה , יש לי חבר אנחנו נמצאים יחד כבר כמעט שנה ואני ממש אוהבת אותו והוא אוהב אותי .. הבעיה היא שהוא שותה כל פעם לפחות שלוש פעמים או פעמיים בשבוע עם חברים שלו ואני שונאת את זה , כי זה ממש לא בריא .. זה לא שהוא מגיע למצב שהוא לא זוכר מי הוא או איך קוראים לו כי גם רוב הפעמים אני נמצאת איתו כשהוא שותה ואני לא שותה בכלל .. וכל פעם שאני רק מדברת על זה שלא ישתה הוא מתעצבן ורב איתי .
    אני באמת לא יודעת מה לעשות , אני כל כך רוצה שהוא יפחית עם השתייה אפשר לשתות גם פעם ב - ולא כל שבוע כמה פעמים זה ממש מוגזם לפי דעתי וממש לא בריא !

איך אני יכולה להסביר לו להפחית את השתייה כי כל מה שניסיתי הוא רק מתעצבן ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלכוהול..

הוספת תגובה

• אלכוהול.. - תגובה

מורן זיו-אש
    28/05/2012

הי דנית,
    נשמע שאת מאוד אוהבת אותו ודואגת לו אבל לצערי אני לא אשת בשורות...
    נשמע שחברך נהנה מסוג הבילוי הזה ולא ממש מעוניין להפסיק. נשמע שגם כל העיסוק שלך בזה רק גורם למריבות ביניכם.
    את לא תצליחי להסביר לו, לשנות אותו או לשכנע אותו, הוא מבין שזה לא בריא, אני בטוחה. את יכולה לשלוט רק על הפעולות שלך...
    אני ממליצה לך לחשוב עם עצמך על הערכים שמובילים אותך ומה הם הדברים החשובים לך- ללא קשר אליו. אם תחליטי שהאהבה חשובה יותר אז תאלצי לקבל את התנהגותו או לבלות איתו פחות, בזמנים שהוא לא שותה. אם תחליטי שאת לא מוכנה להיות בת זוג של אדם ששותה בכמויות כאלו אז תוכלי, עם כל הקושי, למצוא בן זוג אחר.
    אולי אם לא תהיי לידו כל הזמן כדי לשמור עליו הוא יעשה זאת לבד... ממליצה לך מאוד לשחרר.
    אני מחזקת אותך לחשוב קודם כל על מה שמתאים לך ולהתנהג זאת ולא להיות מנוהלת ע"י המציאות או אנשים- תנהלי את את חייך ע"פ מה שנכון עבורך

בהצלחה!
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלכוהול.. - תגובה - תגובה

אביטל שטרית
    10/06/2012

היי דנית,לצערי אינך יכולה לגרום לו להפסיק לשתות, לא נ יתן להכריח משהו להפסיק לשתות, לעשות דיאטה וכו... הרצון לשינוי צריך לנבוע מחברך , את הבהרת את עמדתך ,חברך בהתנהגותו הבהיר את שלו כעת עלייך להחליט האם התנהגותו מתאימה לך או לא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה