אקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקס
    אדווה
    17/06/2012

היי, אני שמחה שמצאתי את הפורום הזה..
    אני בת 19, ולא יודעת מה לעשות.
    אני כ"כ מזלזלת בעצמי שאני מפחדת לאבד כל דבר, מרגישה שכל העולם עומד על כתפיי ושאני צריכה לתחזק כל מערכת יחסים בחיי כדי שהיא לא תדעך.
    המקרה שאני בוחרת לשתף כאן הוא שלי ושל האקס שלי
    הכרנו לפני שנה וחצי ומיד נהיינו בקשר, קשר רע שלא הוביל לשום דבר חוץ מלבילויים ביחד שעשו כיף
    לא היה שום דבר רציני בקשר הזה, ההורים לא ידעו עליו.. לא ידעתי מה לספר לחברות עליו אז בקושי סיפרתי, ולכן הם ראו בו כמישהו שמשחק בי
    תמיד רבתי איתו על זה שהוא לא רציני, והוא מצידו השליך את האשמה עליי
    נפרדנו לפני חצי שנה (אחרי קשר של שנה) ומאז אנחנו מנסים למצוא דרכים להמשיך הלאה, אך משום מה לשנינו לא הולך עם אף אחד.. היה לי 2 קשרים שנהרסו עוד בטרם זה התקדם.
    גם אצלו לא הלך כ"כ עם בנות..
    אני לא יודעת אם לחזור אליו כי באמת שאני מתגעגעת ומדמיינת אותו איתי.. אני ממש משתוקקת להיות שוב בין זרועותיו.. אשמח אם תייעצו לי מה דעתכן
    אדווה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקס

הוספת תגובה

• אקס - תגובה

מורן זיו-אש
    18/06/2012

הי אדווה,
    אני מרגישה ממך הרבה תסכול, ייאוש ובדידות...
    נשמע שאת מאוד מבולבלת כיום בעקבות נסיון שהיה לך עם אותו בחור. מצד אחד הוא מאוד חסר לך ואת שוקלת לחזור אליו ומצד שני נשמע כי הקשר איתו לא עשה לך טוב והיה בך משהו שידע שהוא לא בשבילך. מה גורם לך לרצות לחזור אליו כיום? האם אהבה? האם בדידות? האם הרגל?
    אני מרגישה שאין לך מצפן פנימי שמסמן לך מה את רוצה אלא שאת נוטה יותר להיות מנוהלת ע"י אחרים או גורמים חיצוניים. האם אני צודקת?
    גם אם אני טועה, חשבי עם עצמך מה חשוב לך בבן זוג, איזה קשר את רוצה, על מה את מוכנה להתפשר ועל מה לא ורק אח"כ בדקי אם הוא מתאים לקריטריונים שלך. אני ממליצה שתבני לך את המצפן הזה ותפעלי על פיו.

בהצלחה!
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה