בבקשה תענו לי... מאוד מבקש...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה תענו לי... מאוד מבקש...
    ש.
    05/07/2012

אני בחור צעיר.
    מתמודד עם נכות לא פשוטה, ועם קשיי דיבור.
    יש לי המון אהבה לתת,
    אני רגיש ונחמד וקשוב.
    נדמה לי, שבאמת יש לי יתרונות כלשהם, אפילו פיצפונים.
    אבל את הבנות זה לא מעניין.
    הם לא מתקרבות מספיק כדי להבחין בכך.
    אני מבין שאני יוצר רתיעה, אבל הרצון באהבה וידידות לא נרגע.
    ולפעמים אני בוכה מזה. ממש בוכה. כי הדחייה כואבת.
    וגם המחשבות על הסתמיות של כל זה:
    כי נדמה לי שאם הייתי עם הנשמה הנוכחית שלי, בגוף אחר, הבנות היו רוצות בי. לפחות אחת מהן. כך שמה שמעכב את זה, זה עניין חיצוני, פחות חשוב מענייני הלב והנשמה, כמו הגוף. רק מה, שאת הגוף לא אוכל להחליף...
    אני כל כך רוצה אהבה, ידידות, קשר כלשהו. משהו. ואין.
    (למרות זאת, באופן מפתיע, אני האדם הכי אופטימי שאני מכיר).
    אולי תוכלו לכתוב לי פידבק?.
    מלשבות שלכן על דבריי?.
    גם הצעות קונקרטיות, אם יש לכן.
    וגם, ואולי זה הדבר החשוב יותר, התעות איך להתמודד עם העצב שבא לפעמים, עם התחושה שעם הדברים היו קצת אחרת, עם הרצון באהבה.
    בבקשה תענו לי... מאוד מבקש...
    אפילו שאיני בת.
    קראתי בהדרגה את תשובותיכן, והם נגעו לליבי. יש לי אמון בכן, ברגישות שלכן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מלשבות = מחשבות

ש.
    05/07/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תענו לי... מאוד מבקש... - תגובה

מורן זיו-אש
    05/07/2012

הי,
    אתה בחור מאוד מיוחד, הדברים שלך מאוד נגעו לליבי. אני מעריכה את האומץ לפנות אלינו בניסיון להסביר לעצמך את המצב והמוכנות לשמוע דברים שאולי יכאיבו לך. אני מתרשמת שאתה אדם חזק, כנראה נלחמת בעבר להשיג דברים וכנראה שהצלחת כי אתה משדר משהו מאוד יציב. אתה אומר אופטימיות ואני חושבת שזה יותר מזה- זה ביטחון ואמונה בעצמך. על בסיס זה, אני יודעת שמי שתזכה בך תהיה מאושרת ואני בטוחה שתהיה בן זוג תומך ואוהב!
    הכאב שלך מאוד טבעי, זה בסדר וזה נורמלי להרגיש ככה...אבל, אם אתה מרגיש שאתה עולה על גדותיך, שזה מקשה על התפקוד שלך ביומיום, תמיד אפשר ורצוי לפנות לעזרה מקצועית.
    הלוואי וזה לא היה כך, אבל הגוף הוא המעטפת שלנו, הוא הדבר הראשון שרואים ולכן הוא כ"כ משמעותי- לטובה ולרעה...
    אתה מבקש הצעות קונקרטיות אז אני רוצה לעודד אותך להמשיך ולנסות ולא להתייאש כי אני מאמינה שיש שם בחורה רגישה שתראה אותך כמו שאתה.
    אני מקווה שתקבל עוד התייחסויות שיעשירו אותך

אתה מוזמן להמשיך לכתוב לפורום,
    מאחלת לך אהבת אמת,
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה