מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מורן החמודה, אם תוכלי לקרוא ולענות.ש.10/07/2012
שלום.
אני הבחור עם הנכות הפיזית, זוכרת?.
המון תודה על תגובתך הרגישה, החכמה.
אני רוצה לשאול אותך משהו מביך. מבקש שבכל זאת תנסי לענות לי
אכתוב לך על זה בפתיחות, למרות שזה לא פשוט.
היצר המיני שלי תקין לגמרי, ולעיתים יש לי פנטזיות ורצונות...
כשה קורה עומד לי חזק, וזה נורא מביך... כי הייתי מעדיף שזה לא יקרה...
אני מבקש לשאול אותך:
זה נורמלי שעומד לגבר, גם כשהוא לא רוצה?.
למה, בעצם, זה מביך אותי נורא?.
לדעתך, אוננות זו דרך טובה לפרוק את היצר?. עדיף לאונן מאשר לשלם למישהי?. כלומר, מבחינה מוסרית וכלכלית וכו'
ראי, אני יודע שאת לא סקסולוגית. אבל את כן אישה חכמה עם נסיון חיים, ונדמה לי שגם עובדת סוציאלית. תוכלי בבקשה לענות לי ברצינות, למרות שזה עלול להביך אותך?. המון תודה.
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מורן החמודה, אם תוכלי לקרוא ולענות. - תגובה
מורן זיו-אש10/07/2012שלום שוב,
אכן אני עובדת סוציאלית ולא סקסולוגית.
חשוב לי מאוד שתדע שהנושאים בהם אתה מתלבט הם טבעיים ונורמליים וזה לא עושה אותך אדם רע, סוטה או נצלן.
קשה לי לענות על שאלותיך, לא כי אני מובכת אלא כי אני מאמינה שאם תפנה בנושאים האלו לפורומים אחרים (סקסולוגיה, גברים וכד'), בהם גברים יכולים להתייחס לעמדותיך, תקבל תשובות והתייחסויות שיהיו יותר קרובות לחוויה שלך. אני חושבת שגם תוכל פחות להיזהר בניסוחים ולהרגיש יותר חופשי לשאול באמת הכל.
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמורן - הלא יאומן קרה!!! היכנסי!!!
עדי11/07/2012ראשית, תודה על תגובתך לדבריי הקודמים. בדיעבד, מוטב היה שאפנה אותם לסקסולוגית. בכל אופן, דעי שלא היתכוונתי לגרום לך לאי נוחות.
ועכשיו לדבר נפלא.
טילפנה אלי מכרה מהעבר הרחוק. היא הכירה עכשיו מישהי בגילי עם נכות דומה לשלי ו"ראש" דומה לשלי. אז היא מצאה אותי ב 144 ואירגנה "שידוך".
נפגשנו.
יש על מה לדבר... אני מתנסח בעדינות, כי זה רק הצעד הקטן הראשון, אבל יש עניין משותף. יש מכנה משותף.
חייב להודות שאין משיכה פיזית הדדית, אבל זה מובן בהתחשב בנכות של שנינו.
אבל יש סקרנות, ותחומי עניין משותפים, והומור, והתחילה להיווצר תחילתה של ידידות. למשל: אנחנו משוחחים ארוכות בטלפון. ושנינו מתעבים שיחות טלפון ונרתעים מכך. כלומר, אנו רואים זה בזו אדם ששווה לעשות מאמץ, ולשוחח איתו בטלפון זמן רב.
זה אומר משהו, לדעתי.
רציתי לעדכן.
נשיקות, ע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמורן - הלא יאומן קרה!!! היכנסי!!! - תגובה
מורן זיו-אש13/07/2012הי,
אני שמחה בשבילך, אני בטוחה שתוכל לראות את אותה בחורה מעבר למעטפת החיצונית שלה. כאשר יש חיבור פנימי טוב יכולה גם להתפתח משיכה פיזית.
תאמין!
סופ"ש נעים
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)