מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לבד במערכהלילי20/02/2008
שלום לכן
אני בת 34+. רווקה. בהיריון ראשון. מזה כשנה בן זוגי הינו בחור לא ישראלי (ולא יהודי) ואינו מתגורר בארץ. בתחילה היינו בקשר, מאוהבים. אני נסעתי אליו (מערב אירופה), הוא בא לכאן. עם הזמן ידעתי שאני רוצה ילד וגם אמרתי לו זאת. הוא היה בעניין. היינו מתאמים את המפגשים שלנו (פעם בחודש) לימי הביוץ. וזה קרה. אני בהיריון. דא עקא שמאז ההיריון אני פשוט לא סובלת אותו. מתנהג כמו ילד ולא כמו גבר שתומך בי, כמו כן התחלתי להבין ממנו שזה פתאום לא מתאים לו, ההיריון הזה, עד שלאחרונה הוא אמר לי שהפיתרון הטוב ביותר זה הפלה. אגב, בשבועות הראשונים כשסבלתי מהקאות ובחילות הוא לא היה רגיש מספיק כדי להבין זאת וכל הזמן התבכיין לי שאני לא מספיק נותנת לו תשומת לב (לא שולחת מספיק אס,אם,אסים) כמו ילד מגודל - בקושי יכולתי להכיל את הבעיות שלי הוא ציפה שאכיל גם את הצרכים שלו (ותבינו - בקושי יכולתי לנשום מרוב הקאות....). החוסר רגישות הזו מצידו הורידה לי אותו מהעיניים וכמו שאמרתי - אני לא סובלת אותו אבל אני יודעת שאני רוצה את ההיריון. אני בת 34 וחצי ואין לי כוונה להעביר את הזמן עוד.
אנחנו לא מדברים כמו פעם והוא די מתנתק ממני.
אט אט אני מבינה שאני לבד במערכה הזו של ההיריון וכנראה גם הזוגיות וזה עושה לי עצוב ולעיתים אני לא יכולה לנשום מרוב עצבות, כאילו משוה מתמוטט עליי.
אני לא יודעת עדיין מה ההשלכות של המעשה שלי. מה גורלו של הילד מבחינה חוקית, מבחינת הרשויות הדתיות (האבא הרי לא יהודי) וכל זה גורם לי ללחץ. אני רואה נשים בהיריון שלהן בני זוג שעוזרים להן ואני יודעת שאני אהיה לבד...
אחותי כל הזמן שואלת אותי: מה? את רוצה להיות אם חד הורית? כאילו שזה משהו מאוד מוקצה (האמנם?)
זה היריון ראשון וכל שכן להיות לבד - מפחיד אותי. מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אז תפילי הוא הציע לך להפיל לא? את
אבי21/02/2008היתנתקת מימנו אז מה את מצפה שהוא לא יתנתק מימך? היית צריכה להבין שאתם לא מוכנים עכשיו להריון ובימקום להפיל עסקת בלבקר אותו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשאירי את התינוק ואל תתיאשי!!!!!!!!
מלי21/02/2008את צריכה להתמקד בך ובתינוק אם הגבר שלך לא מספיק רציני תני לו ללכת בכל מקרה לא תצליחי לקשור אותו אליך בכוח וגם אם כן איזו מערכת יחסים זאת תיהיה .הרי את רצית תינוק אז הנה את בהריון, אומנם המצב לא אידיאלי כמו שרצית אבל אני בטוחה שתצליחי לגדל אותו גם לבד עם תמיכה של המשפחה ובהמשך למצוא גבר מתאים .גברים של ימינו הם לא גברים שהיו פעם עכשיו הגברים פוחדים לקחת אחריות הם איתך כשהכל טוב ונעלמים בשניה שיש בעיות.
תהיה חזקה ואל תתיאשי!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה יועצות הפורום לא מגיבות?
לילי24/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילי יקרה
סיגל פדה27/02/2008לילי יקרה,
אין ספק שאת עוברת תקופה מורכבת.
מפנייתך עולים הרבה דברים וחכיתי לראות כיצד תגיבי לפניות אליךבכדי.
אני אתיחס לכמה נקודות בכדי שאוכל לתת לך מענה מתאים בשבילך, ונמשיך משם:
הייתי רוצה שתספרי יותר על בן הזוג- מה היה לפני ההריון, איזה קשר היה בינכם, איך הכרתם מה אהבת בו...
ציינת את הפחדים, הכנים שעולים לך בעקבות ההריון - האם יש עוד רגשות ותחושות בעקבות ההריון. האם בא לך ילד משלך..
ושאלה אחרונה- מה היית רוצה שיקרה?
לילי השיבי לי על השאלות ואשמח להכווינך
שוב, סליחה על קצב התגובה-
סיגל פ.ד.ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)