מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התייעצותנעמה21/02/2008
שלום בנות,
אני מתכוונת בקרוב להתחיל טיפול קוגניטיבי-התנהגותי לטווח קצר אצל פסיכולוג מומחה ממש מומלץ(ויקר...לצערי הרב).אולם,אני לא בטוחה שיהיה לי נוח עם העובדה שהוא גבר כשבעצם אני חושבת שארגיש הרבה יותר נוח לחשוף את עצמי עם אישה...האם חשוב לי ללכת על מטפלת?
יש לציין שאני אחרי שחרור והמטרה שלי זה לטפל בפחד שלי מלימודים-מבחנים.
אם יש עצות ספציפיות על מטפלות מהדרום,אשמח לקבל.
אגב,הייתי בטיפול ארוך בצבא עם מטפל שלדעתי לא הצליח.
המון תודה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה יעזור לך אישה היו לי
מישהי22/02/2008פסיכולוגיות פעם שמאד איכזבו אותי לאומת פסיכולוג שמאדעזר לי,לא קל לימצוא פסיכולוגים טובים
תיהי אם הפסיכולוג שמצאת גם אם נשים יהיה יקר ולא בטוח שבאותה רמה,לא מבינה מה יעזור לך אישה זה טבעי(לרוב בקרב ילדים) שקל יותר להיפתח למישהו מאותו מין אבל אין לזה משמעות אם למדת להכיר גברים אחרים טוב אל תחששי להיפתח לגבר זה יותר טוב מאשר אם אישה תאמיני לי יש לי ניסיון של שנים בנושא אני אם פסיכולוגים ופסיכולוגיות במשך שנים,אבל אל תישפטי פסיכולוג/ית על פי המין שלו זה מוטעה מהיסוד אם מצאת מישהו שיש לו המלצות ומבין טוב בנושא אז יופי תילכי עליו לא קל לימצוא פסיכולוגים טובים וזה יהיה דיי מטופש לדעתי להחליף ביגלל שהוא בן זה לא נישמע לך קצת אבל קצת טיפשי?...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה למישהי
נעמה23/02/2008מישהי יקרה,תודה על התשובה וה"תמיכה".
נדמה לי שפה זה המקום לתמוך אחת בשנייה ולא "לרדת" על אף אחת בנושאים רגישים.כמו שאני לא הייתי אומרת לך שלכתוב בלי סימני פיסוק ברצף טוטאלי "זה טיפשי",אין לך סיבה להשתמש בבטויים עוקצניים.
כמו כן,אני מאמינה שבמהלך הפגישות שלך המטפל מעולם לא ביטל את דברריך בנימה סרקסטית("לא נראה לך שזה טיפשי?"...).
במילא ביקשתי מצוות הבנות המומחות תשובה.אני מצפה מהם לתשובה מעט יותר אינטליגנטית...
כל טוב.
אגב,אין דברים טיפשיים,רק אנשים טיפשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא היתכוונתי להעליב רק אומרת שזה
מישהי23/02/2008לא משנה וזה פרט שולי בימיוחד אם כבר מצאת אחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול ורגש
סיגל פדה27/02/2008פונות יקרות
מטרת הפורום היא ליצור שיח על נושאים שמטרידים אותנו,
כל דעה לגיטימית - ויש מקום לפונות להגיב על פניות שונות.
תראו איזה יופי יש בשיח שנוצר בינכן - נביט עליו לרגע ממבט חיצוני:
כל אחת מתיחסת לנושא "מטפל ממין זכר" מהחוויה האישית שלה- וממנה היא כותבת את פנייתה.
הדבר הכי חשוב בבחירת מטפל, הנו הכימיה בין המטפל/ת למטופל/ת.
לכן חשוב ללכת לפגישה ראשונה עם ראש פתוח ולבדוק את ההתאמה. ואולי אפילו מספר פגישות.
ההמלצה שלי:
חשבי על מה היית רוצה לעבוד בטיפול? הנושאים יסייעו לך בבחירה המתאימה במין המטפל ובסוג הטיפול המועדף.
אם תוכלי לשתף אותנו אשמח להכווינך
אם ברצונך בתשובה כללית כתבי לי ואתן מענה כללי-
מחכה לתשובתך
סיגל פדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)