חברה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חברה
    ל.
    09/08/2012

יש לי חברה בשנות ה-30 המאוחרות של חייה, רווקה. היא נורא רוצה זוגיות אבל לא מצליחה. היא גם עוזבת עבודות סדרתית.. כל הזמן לא מסתדרת עם הבוסים שלה.. היא נראית טוב, פשוט היה לה בעבר איזו טראומה.. היא יצאה עם מישהו, הם היו אמורים להתחתן ואז הוא החליט שלא. אני לא יודעת איך לעזור לה, מה אתם ממליצים? טיפול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חברה

הוספת תגובה

• חברה - תגובה

מורן זיו-אש
    12/08/2012

הי,
    נראה כי טראומה בעקבות גבר שנטש לפני החתונה, בלי להקטין בכאב ובאכזבה שמתלווה לזה, לא מספיק על מנת להסביר את התמונה שמצטיירת ע"פ דבריך. יש הרבה בחורות שחוו חוויה דומה ועדיין מצליחות להינשא, להחזיק עבודה ולתפקד טוב לאחר תקופת שיקום. אני מניחה שיש משהו עמוק בעברה הרחוק שגורם לה להיכשל ולא להתמיד, אני מתרשמת גם שזה לא רק זה אלא שיש עוד דברים...
    על פניו, זה נראה מורכב וחסר הרבה מידע על מנת שאוכל לעזור דרך הפורום. אני ממליצה לפנות לטיפול.

בהצלחה!
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה