בעל שבא כל הזמן בתלונות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעל שבא כל הזמן בתלונות
    יסמין
    09/09/2012

אני כל הזמן מקבלת תלונות וביקורת על כל דבר שאני עושה כלום לא מספיק טוב, הבעל שלי אלים מילולית מקלל רב עצבני לא מוכן ללכת לטיפול מאשים אותי בהכל ומאיים להתגרש כל הזמן גם אני כבר התעייפתי ממנו אשמח לשמוע תגובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעל שבא כל הזמן בתלונות

הוספת תגובה

• בעל שבא כל הזמן בתלונות - תגובה

מורן זיו-אש
    09/09/2012

הי יסמין,
    נשמע כי מציאות חייך מאוד לא פשוטה. ישנן הרבה השלכות שליליות על אישה (או גבר) הנמצאים במערכת יחסים אלימה. חשוב מאוד לפנות לטיפול, להתחזק ולא להיות לבד בתוך הבושה והסוד, שלרוב מתלווים לסבל.
    אני ממליצה לך לפנות לטיפול במרכז למניעת אלימות הקרוב לביתך. מרכזים אלו נמצאים במחלקות הרווחה בעיר (ברוב הערים). המרכזים מטפלים גם בגברים אלימים. במרכז תוכלי לקבל טיפול פרטני או קבוצתי אשר יספק לך ליווי ותמיכה, הכוונה ואוזן קשבת ומוגנות בעת הצורך.
    (אגב, אני עובדת במרכז כזה)

שיהיה בהצלחה!
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעל שבא כל הזמן בתלונות - תגובה

אביטל שטרית
    11/09/2012

הכי קל זה לבקר,בדיחה ישנה גורסת שמי שלא יודע לעשות נהייה יועץ או מבקר.
    פעמים רבות ביקורת ותלונות בן בני זוג משקפים מאבקי כח . לרוב הוויכוח על הגרביים ,הזבל ,או הכלים בכיור הנו כסות למאבקים פנימיים. ייתכן שהתלונות של הבעל משקפות צורך שאינו ממומש למשל הבעל מפרש חוסר עשייה מסויימת כאישתי לא מעריכה אותי/ לא אכפת לה ממני/ לא אוהבת אותי....

חשוב לנסות להבין מה באמת מפריע לבעלך ,אם את מרגישה שאת חיה תחת מתקפת טרור מתמיד ואינך צופה שינוי,אל לך להסכים למצב זה.
    אני בהחלט מציעה לך לנסות להבין את מה שעומד מאחורי התלונות אך בשום פנים ואופן לא להשלים עם המצב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה