מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- העצמה נשיתשולי27/11/2012
יש נשים שמשתמשות בכח הנשי לטובתן, לקבל הטבות כלשהן או יחס כלשהו אני קוראת לזה מניפולטיביות. אבל אני לא יודעת איך להשתמש בה. אני מרגישה שמסתתרת בי מישהי אחרת, יותר נשית, אסרטיבית שמאוד רוצה להתבטא, להיות נחשקת כי היא כן סקסית אבל בניגוד לשיר.. כנראה לא יודעת/ מאמינה בזה באמת. זה גם מגיע לתלות בגבר ובגלל, לחרדת נטישה, לקצת הזנחה בטיפוח. ואני רוצה להיות אחת מאותם נשים פתייניות ולהרגיש טוב עם עצמי. אני גם רוצה להראות אני מרגישה קצת נבלעת. אני רוצה להיות שלמה. אבל מצד שני גם לא תמיד מתאים להתנהג כך... אבל לפי מה שאני רואה אותן זה לא מעניין והן ממשיכות לקבל את היחס ואת המזל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העצמה נשית - תגובה
מורן זיו-אש28/11/2012הי שולי,
אני מבינה את התסכול שלך, את הרצון העז להיות יותר חזקה ובעלת ביטחון ובעיקר את המשאלה שיראו אותך.
אני חושבת שההתנהגות של נשים אחרות שאת רואה מנקודת מבטך היא איזשהו סמל למשהו שהיית רוצה שיהיה לך- אולי חופש בחירה לנהוג איך שאת רוצה, אולי לבטא את עצמך בדרכים מגוונות ואולי היית מגדירה זאת אחרת... בעיני זה כוח שבא מבפנים.
אני מאמינה שאם תחזקי את עצמך מבפנים, תכירי את עצמך יותר לעומק ותהיי פחות ביקורתית, או במילים אחרות- תאהבי את עצמך ללא השיפוטיות שיש לך כלפי עצמך תוכלי להשתחרר.
אני ממליצה לך לפנות לתהליך אימוני או טיפולי שבו תוכלי לקבל תמיכה, להכיר את עצמך ולפתח ביטחון.
בהצלחה!
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שולי28/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)