צריכה אומץ...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה אומץ...
    מניה
    20/12/2012

שלום רב
    אני באה ממשפחה דתית וכל המשפחה שלי מצביעה בבחירות למפלגה מסוימת לפי האמונה שלנו. אני ממש לא רוצה להצביע להם כי המפלגה מדירה נשים בלי בושה אבל הלחץ המשפחתי עלי הוא עצום. כמובן שאני לא מספרת לאף אחד שני מתכננת להצביע למפלגה אחרת אבל אני חוששת שאחרי הבחירות לא אעמוד בזה ואספר את האמת כי לשקר זה חטא. אני לא יודעת איך להתמודד עם המצב הזה ומאוד מבולבלת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה אומץ...

הוספת תגובה

• צריכה אומץ... - תגובה

מורן זיו-אש
    22/12/2012

הי מניה,
    אני מבינה את הקושי בעקבות קונפליקט הנאמנויות בו את שרוייה, בין האמונה הפנימית שלך לבין הרצון והצורך להיות נאמנה לבני משפחתך, לשמור על מקומך בקרבם.
    האם זה קורה לך בעוד מקומות ולא רק לקראת הבחירות? מה הנטייה שלך ומה מנחה את בחירותיך בדרך כלל? האם יש לך גבול בו את אומרת "מכאן אני שמה את עצמי לפניהם"? האם קרה בעבר שבחרת באופן אינדיווידואלי והתגובה הייתה קשה מדי עבורך?
    אני סבורה כי אלו שאלות חשובות שכדאי לברר עם עצמך בתהליך קבלת החלטות, לגבי הבחירות בפרט ולגבי נושאים נוספים בכלל.

מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה