צריכה עזרה בנושא אהבה!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה בנושא אהבה!!!
    צריכה עזרה
    10/01/2013

אז ככה אני בת 15 ויצאתי למסיבה TLV אם מישהי מכירה...היו שם הרבה חתיכים שניסו לנשק אותי אבל תמיד דאגתי להזכיר להם שאני לא מתנשקת במסיבות. אני יודעת שבנים מתייחסים ברצינות לבנות ששומרות על עצמן.בקיצור שמתי עין על אחד ממש חתיך (דרך אגב אני אחת שמתאהבת בקלות גם רק ממבט וביגלל זה נפגעת המון גם) הוא שם לב אליי ועשה לי מן מבט כזה שאפשר למות ממנוווווו. הוא בא אליי וחיבק אותי מאחורה מאודדד רציתי להתנשק איתו אבל הייתי חזקה והורדתי את הידיים שלו ממני ואמרתי לו שאני לא יכולה עם חיוך... אח'כ גיליתי שהוא ילד של 1000 לייקים בפייסבוק שמלא בנות רוצות אותו והוא לא מתייחס אליהם הוא ממש סנובבב .שלחתי לו בקשה והוא אישר התחלתי לדבר איתו והוא ענה תשובות מאוד ספציפיות ויבשות. לפעמים הוא גם מסנן. השאלה היא איך לגרום לו לרצות אותי??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה בנושא אהבה!!!

הוספת תגובה

• צריכה עזרה בנושא אהבה!!! - תגובה

מורן זיו-אש
    14/01/2013

הי,
    לצערי אין לחש קסמים שעושה את העבודה. כש"זה" קורה, זה תהליך טבעי וזורם שבו את לא צריכה להתאמץ.
    האם את מתאמצת?

מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה