מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרה בנושא אהבה!!!צריכה עזרה10/01/2013
אז ככה אני בת 15 ויצאתי למסיבה TLV אם מישהי מכירה...היו שם הרבה חתיכים שניסו לנשק אותי אבל תמיד דאגתי להזכיר להם שאני לא מתנשקת במסיבות. אני יודעת שבנים מתייחסים ברצינות לבנות ששומרות על עצמן.בקיצור שמתי עין על אחד ממש חתיך (דרך אגב אני אחת שמתאהבת בקלות גם רק ממבט וביגלל זה נפגעת המון גם) הוא שם לב אליי ועשה לי מן מבט כזה שאפשר למות ממנוווווו. הוא בא אליי וחיבק אותי מאחורה מאודדד רציתי להתנשק איתו אבל הייתי חזקה והורדתי את הידיים שלו ממני ואמרתי לו שאני לא יכולה עם חיוך... אח'כ גיליתי שהוא ילד של 1000 לייקים בפייסבוק שמלא בנות רוצות אותו והוא לא מתייחס אליהם הוא ממש סנובבב .שלחתי לו בקשה והוא אישר התחלתי לדבר איתו והוא ענה תשובות מאוד ספציפיות ויבשות. לפעמים הוא גם מסנן. השאלה היא איך לגרום לו לרצות אותי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה עזרה בנושא אהבה!!! - תגובה
מורן זיו-אש14/01/2013הי,
לצערי אין לחש קסמים שעושה את העבודה. כש"זה" קורה, זה תהליך טבעי וזורם שבו את לא צריכה להתאמץ.
האם את מתאמצת?
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)