שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מיטל
    09/03/2008

אני בת 15. לאחרונה אני כל הזמן חושבת על נשיקה צרפתית עם בחורה. אני מסתכלת על נערות במבטי זימה. האם אני לסבית? האם אני דו מינית? ומה עלי לעשות - להתנשק עם מישהי או לנסות לשכוח מזה.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• מה שאפשר לגלות

איילת לחמי
    09/03/2008

מיטל יקרה

את בטח מרגישה מבולבלת מאוד מכול מה שאת מרגישה וחווה. מסביבאנו רואים כמעט ורק מערכות יחסים בין נשים לגברים ויחסי מין בין נשים לגברים עד אשר יחסים אינטימיים בין נשים לנשים נראים לנו לא טבעיים.

זה שאת חושבת על נשיקה צרפתית עם בחורה- לא אומר עלייך שום דבר לא שאת לסבית ולא שאת דו וגם לא שאת הטרו. מה שזה אומר הוא שאת סקרנית ובא לך לנסות ולבחון את הדברים

כל זה הוא מאוד לגיטימי ומאוד טבעי ואני חושבת שאת יכולה להיות שמחה ביכולת שלך להיות כנה עם מה שאת מרגישה ולהיות מודעת לו.

אפשרות אחת שאת מעלה הוא לנסות להתעלם מכול הסיפור הזה- אופציה שנייה הוא הוא לנסות אותו. ההתעלמות יכולה להיות קשה כי אם לא תנסי לא תדעי לעולם מה זה עושה לך ו איך ה מרגיש לך ואולי תחושת ההחמצה תמשיך להדהד בך..... לעומת זאת התנסות יכולה להיות קשה גם כי אולי תבהלי ממה שזה יעורר אצלך

ולכן לפני שאת מחליטה איך את פועלת - בואי נסי לחשוב מה היית רוצה לגלות במידה והיית מתנשקת עם אישה.

אשמח להיות שותפה למחשבות שלך ולהמשיך יחד איתך מכאן

בהצלחה,
    איילת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה