מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חבר לא תומך בעבודה שלילילך05/02/2013
היי בנות, מקווה להתייעץ איתכן.
אני בת 31 ויש לי חבר יחסית חדש, רק חודשיים יחד- אבל זה מרגיש די רציני, אנחנו די מאוהבים והכל נהדר חוץ מדבר אחד- אני לא מרגישה שהוא תומך בי מבחינת הקריירה שלי. אני כתבת ספורט, והוא לא מבין בזה ממש, וכשאנחנו מדברים עם חברים שלו למשל- אז הם צוחקים ש"אני יותר גבר גבר ממנו" כי אני מדברת איתם על כדורסל והוא רק מהנהן. אני דווקא מבסוטית מהעניין, אבל הוא לא נראה מרוצה בכלל. אולי הוא מפחד שהגבריות שלו נפגעת בגלל זה. מה לעשות כדי להראות לו שזה ממש לא משנה? הרי לי זה לא מפריע, ולא אכפת לי מה אחרים חושבים. קצת נמאס לי שיש לו פרצוף חמוץ כשמדברים על המקצוע שלי... אבל כמובן לא רוצה להיפרד בגלל זה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבר לא תומך בעבודה שלי - תגובה
מורן זיו-אש06/02/2013הי לילך,
האם ניסית לשוחח עימו על כך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבר לא תומך בעבודה שלי - תגובה
אביטל שטרית20/02/2013לילך היקרה,
חשבת לרגע כיצד חברך מרגיש,כאשר חבריו לועגים לו ואומרים לו בעקיפין שהוא אינו מספיק גבר?
תמיכת בן הזוג היא חלק חשוב ומהותי בקיום מערכת יחסים ,בני זוג רבים אינם בקיאים או מומחים בכל שטחי ההתענינות של שותפיהם ועדיין מגלים עניין, ואמפטיה,האם זה המצב אצלכם? כיצד חבריך נוהג כאשר את משתפת אותו בקושיים שעוברים עלייך בעבודה, האם הוא מתעניין תומך?
כפי שציינת הקשר שלכם חדש כאשר יעלם החידוש ייפסקו גם ההקנטות,העובדה שהוא נבוך ומחמיץ פנים מרמזת על קושי,אך אינה מהווה בכרח מכשול , בכל מערכת יחסים קיימים קשיים ,זה חלק מהמורכבות וביופי שכן הקשיים מאפשרים לנו להתפתח ולצמוח כאנשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)