חבר לא תומך בעבודה שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חבר לא תומך בעבודה שלי
    לילך
    05/02/2013

היי בנות, מקווה להתייעץ איתכן.
    אני בת 31 ויש לי חבר יחסית חדש, רק חודשיים יחד- אבל זה מרגיש די רציני, אנחנו די מאוהבים והכל נהדר חוץ מדבר אחד- אני לא מרגישה שהוא תומך בי מבחינת הקריירה שלי. אני כתבת ספורט, והוא לא מבין בזה ממש, וכשאנחנו מדברים עם חברים שלו למשל- אז הם צוחקים ש"אני יותר גבר גבר ממנו" כי אני מדברת איתם על כדורסל והוא רק מהנהן. אני דווקא מבסוטית מהעניין, אבל הוא לא נראה מרוצה בכלל. אולי הוא מפחד שהגבריות שלו נפגעת בגלל זה. מה לעשות כדי להראות לו שזה ממש לא משנה? הרי לי זה לא מפריע, ולא אכפת לי מה אחרים חושבים. קצת נמאס לי שיש לו פרצוף חמוץ כשמדברים על המקצוע שלי... אבל כמובן לא רוצה להיפרד בגלל זה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חבר לא תומך בעבודה שלי

הוספת תגובה

• חבר לא תומך בעבודה שלי - תגובה

מורן זיו-אש
    06/02/2013

הי לילך,
    האם ניסית לשוחח עימו על כך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבר לא תומך בעבודה שלי - תגובה

אביטל שטרית
    20/02/2013

לילך היקרה,
    חשבת לרגע כיצד חברך מרגיש,כאשר חבריו לועגים לו ואומרים לו בעקיפין שהוא אינו מספיק גבר?
    תמיכת בן הזוג היא חלק חשוב ומהותי בקיום מערכת יחסים ,בני זוג רבים אינם בקיאים או מומחים בכל שטחי ההתענינות של שותפיהם ועדיין מגלים עניין, ואמפטיה,האם זה המצב אצלכם? כיצד חבריך נוהג כאשר את משתפת אותו בקושיים שעוברים עלייך בעבודה, האם הוא מתעניין תומך?

כפי שציינת הקשר שלכם חדש כאשר יעלם החידוש ייפסקו גם ההקנטות,העובדה שהוא נבוך ומחמיץ פנים מרמזת על קושי,אך אינה מהווה בכרח מכשול , בכל מערכת יחסים קיימים קשיים ,זה חלק מהמורכבות וביופי שכן הקשיים מאפשרים לנו להתפתח ולצמוח כאנשים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה