בלי רכב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלי רכב
    ליהי
    17/02/2013

התחלת לצאת עם מישהו בלי רכב וזה מאוד מפריע לי. לא מבחינת הרכוש אלא יוצא שאני צריכה לאסוף ולהחזיר אותו כל הזמן. מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלי רכב

הוספת תגובה

• בלי רכב - תגובה

מורן זיו-אש
    18/02/2013

הי ליהי,
    אני מבינה את התסכול שלך, אך דווקא בגלל שזאת "בעיה" טכנית, שיש לה פתרונות טכניים פשוטים אני רוצה לשאול אותך האם זה הדבר היחיד שמפריע לך אצל הבחור...?

מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלי רכב - תגובה

אביטל שטרית
    20/02/2013

ליהי היקרה,

האם בן זוגך מבקש ממך לאסוף אותו כאשר הוא עורך סידורים? האם את מרגישה שהוא מנצל אותך כשירות הסעות בלבד?
    אם ענית בשלילה לשתי השאלות הראשונות ,ייתכן שמשהו אחר מפריע לך בקשר ואת משליכה אותו על ההסעות. אולי מפריע לך שהוא אינו מסודר כלכלית ואת כן?

אם הקשר חשוב לך נסי להבין למען עצמך מה בדיוק מפריע לך והאם הוא "שווה" את המאמץ ואי הנוחות הכרוכים בהסעות.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה