מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה מגבריפה12/03/2008
שלום בנות, אני בן 29 והיכרתי לפני שבוע בחורה מדהימהההה.
היא פשוט מאוד מאוד יפה והיא יכולה להשיג כל גבר שבו תחפוץ. אני לעומת זאת בחור חמוד לכל הדעות, אבל לא מדהיםםםם.
יצאנו שני דייטים ובינתיים היא, תודה לאל, עוד עונה לי לטלפונים :)
אפשר בבקשה לקבל טיפים מה לעשות כדי להשיג את הבחורה הזאת
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פשוט תשאר אתה
איילת לחמי12/03/2008שלום לך יפה,
קודם כל מזל טוב- איזה כייף!
אם נלך בשיטת האלמינציה ולפי טענתך אותה אישה מדהימהה שעדיין עונה לך לטלפונים לא עושה זאת בשל המראה החיצוני שלך אז מדוע לדעתך היא עושה את זה?
אולי היא עושה זאת כי אתה נחמד, חכם, מקסים, אמיתי, פשוט בנאדם טוב או כל תכונה אחרת שהיא לא רק המראה החיצוני?
למה אתה עדיין מחפש טיפים שהם לא פשוט להיות אתה כי אלייך היא נמשכת ובקרבתך היא רוצה
אין פתרונות קסם במקרים האלה לפעמים רק להיות כנים ואמיתיים עושים את העבודה באהבה
בהצלחה
איילת לחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפשוט........
מלי13/03/2008תיהיה אתה ואל תלחץ אליה בקבלת החלטות הכוונה תחליטו ביחד על דברים ושלא יצא שאתה מחליט בשבילה כי אני אישית תמיד בורחת מגברים שמנסים להחליט בשבילי או לוחצים עלי יותר מידי והכי חשוב אל תחנוק אותה עם יותר מידי רגשות זה גם מלחיץ.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא להיראות נואש ולא לרדוף אחריה
שני16/03/2008תראה לה שיש לך חיים חוץ ממנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ?
איילת לחמי16/03/2008הי מלי
מדוע את חושבת שלהראות למישהו שהוא לא הכי חשוב לנו בעולם כרגע יכול להביא אותו להישאר איתנו? האם את חושבת שזה נכון תמיד?
מחכה לתגובתך
איילת לחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיופי זה לא הכל
ליאור16/04/2008אני גם אישה מאוד יפה (עם כל הצניעות)
ואני מאוד סובלת מזה שגברים מאוימים..הם חושבים שהם לא יכולים להשיג אותי בגלל איך שאני נראית..שהם צריכים לעשות יותר "מהרגיל" כדי להשיג אותי..וזה לא נכון!
זה שהיא נראית טוב זה פלוס אבל לא צריך למנוע ממך להתנהג בטבעיות וכמו תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנבואה שמגשימה את עצמה
איילת פדה16/04/2008גבר יקר
הטיפ הראשון שלי בשבילך
הוא להתחיל להאמין בעצמך ובמה שיש לך להציע יותר.
חוסר הביטחון המחלחל בך, עלול לחלחל בכל חלקה טובה, של מערכת יחסים זו ושל דברים נוספים בחייך.
ולכן מרגע זה אני ממליצה לך להתחיל להסתכל על מה שיש, להאמין במה שיש, ולהאמין שזה ימשיך כי זה מה שנכון לשניכם ולהגשים את הנבואה החיובית
במקום לתת מקום לדאגות שלך להגשים את עצמן.
ספר לי קצת יותר עליך, מה אתה עושה בחיים, מה הכישורים והחוזקות שלך.
אחר כך ספר על הבחורה ומה לדעתך מושך אותך בה.
שים לב -דגש על החיובי!
ושים לב גם כמה פניות אתה מקבל פה בפורום,
כנראה שאתה באמת טוב ביחסי אנוש וביצירת קרבה.
תאמין בעצמך!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)